Autor Tema: Предавање у Суботици 13.12.2023 год  (Pročitano 1495 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • Pol: Muškarac
  • 063/383-114 023/782-015
Предавање у Суботици 13.12.2023 год
« poslato: Decembar 15, 2023, 23:19:39 »
На позив председника удружења пчелара у Суботици госп. Драгољубу Матићу у среду 13.12 2023. год у 18: 00 у просторијама удружења пчелара Суботице почео сам са предавањем и одржао предавање пчеларима на тему Проблеми у пчеларству и како их решавати.

Захваљујем се драгим пријатељима на позиву, дружењу и указаном поверењу.
Предавање је протекло у изузетно пријатној и пријатељској атмосфери.
У овом зимском периоду ово ми је било прво предавање и поред лошег и кишног дана био сам расположен за предавање и исто сам одржао са одушевљењем.
После око два сата предавања дао сам малу паузу а после смо наставили још око пола сата или нешто мало дуже. Дотакли смо многе теме и време  је пролетело веома брзо.
Захваљујем се драгом пријатељу Драгану Стантићу на дружењу пре предавања и помоћи у градском саобраћају, где је због изградње нове железничке мреже био прекид и блокада саобраћаја у многим улицама.   
Такође се захваљујем професору Јовици Марцикићу за изузетно пријатне речи и захвалност које ми је упутио на крају предавања. 

Поздрав драгим пријатељима.
« Poslednja izmena: Januar 19, 2024, 20:31:48 od strane Global Administrator 1 »
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.