Novosti > Novosti

Obaveštenje o novom izgledu foruma

(1/16) > >>

admin:
Poštovani članovi foruma Košnice Voja,

Trenutno smo postavili novu podrazumevanu temu foruma.
Kažite nam kakvi su vaši utisci kako pozitivni tako i negativni.
Ukoliko želite možete u vašem profilu vratiti predhodnu temu foruma.

Stanojko Stojanovic:
  Generalno gledano ja sam zadovoljan sa izgledom foruma.
 Imam primedbu:na pojedinim temama nema vidno istaknuta opcija -odgovor-i nemamo mogucnosti brisanja i izmene poruka,to je samo moje zapazanje ,mozda nisam u pravu.
 Od mene toliko hvala...
   Pozdrav ???

admin:

Opcija "odgovor" ne postoji u određenim temama jer smo takve teme predvideli samo za čitanje kao što je "Reč domaćina" ili "Pravilnik o radu foruma Košnice Voja".
Svoje poruke ne možete da brišete iz više razloga a jedan od njih je npr. da bi tema nakon 50-ak napisanih poruka izgubila smisao ako bi neko obrisao svoje postove.
Za izmenu svojih poruka imate 90 minuta na raspolaganju.
Ukoliko dođete u situaciju da ste slučajno poslali poruku ili hoćete nešto da izmenite a vreme predviđeno za to je isteklo obratite se nekom iz uredničkog tima.

Tomislav Androš:
Bas mi je super ova nova tema, super se snalazim sa opcijama.. još samo da ima opcija povečaj pčelinjak.. šala mala.. uzivajte!!

Vojo Brstina:

--- Citat: Tomislav Androš  Januar 05, 2011, 22:03:40 ---Bas mi je super ova nova tema, super se snalazim sa opcijama.. još samo da ima opcija povečaj pčelinjak.. šala mala.. uzivajte!!

--- Kraj citata ---

Tomo, i meni se sviđa novi izgled foruma a za povećanje pčelinjaka treba da primeniš navode iz ove teme: http://www.kosnicevoja.rs/forum/index.php?topic=88.0

Pozdrav svima.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju