Pčelinja paša > Trenutne pašne (ne)prilike

SUNCOKRET 2018

(1/20) > >>

pizurica aleksandar:
Konvoji pcelara prolaze kroz moj grad. Policija, samo u mom gradu trlja ruke. Nema sanse da ko prodje a da mu oni ne uzmu danak, pa makar da izdangube. Znaci Suncokret se opasno zahuktava, a moj vam je savet da prolaz kroz sam grad izbegavate I trazite alternativne pravce. Ja sam selio od kaz sam se zapcelario ( nema tome mnogo I nije mi neko iskustvo, ali ovih 5-6 godina je nesto jer smo stalno na tockovima ) I nikad nas niko zaustavio nije, a bogami imao je zasto na " robiju " da nas otera, pa otuda razocarenje onim sto vidjam ovih dana na raskrsnicama Zrenjanina. MednoO u suncokretu ( da se vratim na temu ) ! :)

zoran drpljanin:
Jutros sam pregledao pojedina medista, unosa sa ranog suncokreta ima, polen vuku, polako okolne table otvaraju, jedna po jedna ali ce brzo proci, nece biti uobicajne duze pase, brzo dolazi i jos brze prolazi. Uostalom kao sve ove god.

knez zlatko:
Puno njih sam cuo da idu u Dvor, tamo su velike table, ali to moze da bude opasno, jedne godine sam pomagao drugaru da vrati lakse kosnice nego sto ih je odneo. Ja preferiram koncentraciju vise manjih individualnih parcela, i nikad nisam omanuo

Sinisa Mirovic:
Bice problema sa suncokretom gledam prognozu za sredu dnevna tem.17-8 C.Pre toga 22-4C  tesko da ce da medi na tako niskoj temperaturi.

pizurica aleksandar:
Sta da radimo protiv prirode se ne moze. Mozda I zažari koji dan pa se osvete čebele ) sto bi rekli nasi Slovenci ) . Polen vuku I to je nesto a drago mi je da cujem da, makar I simbolicno, ima nekog unosa nektara jer imam I gladnica koje se nisu omrsile na lipi. PozZZZ I medno uz pogled u nebo I termometar :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju