PRODAJA > Rojevi

Продаја- РВ ројеви и друштва за 2020. годину.

(1/1)

Vojo Brstina:
Драги пријатељи,
Сваке године испоручујемо велики број ројева и пчелињих друштава на РВ рамовима са младим спареним матицама са леглом и пчелама, па вршимо понуду и за наредну 2020 годину.
Последњих десетак година ништа не мењамо у раду нити у ценама.

1. Цена ројева на 6 рамова пчела са 4 р легла и матицом је у динарској противвредности од 35 евра или нешто око 4.100- 4.200 динара.
Пчелар доноси своје рамове са основама а добија наше рамове. Уколико неко нема рамове и основе онда је цена роја у противвредности од 40 евра или око 4.700-4.800 динара.

У једном роју или новом друштву добија се 4 рама легла од којих су 3 рама са затвореним и један рам са отвореним леглом и око 6 рамова пчела са 6 изграђених рамова саћа.

Испорука се врши после багремове паше а по редоследу уплате аванса који је у висини од 50% а остатак се исплаћује током испоруке ројева. 

2. Имамо у понуди и цела нова друштва на 10 рамова пчела са 6-7 рамова легла и они се испоручују око 1.маја ( пар дана раније или касније у зависности од временских услова).
Цена ових друштава за 1.мај је у динарској противвредности од 70 евра.
Опет пчелар треба да донесе у замену 10 рамова са основама.
И овде се уплаћује аванс до 50% а остатак приликом преузимања ројева.

3. Такође имамо и трећу опцију а то су друштва на 6 рамова пчела са 4 рама легла за 1. мај и тада је цена у противвредности од 50 евра.
Пчелар доноси 6 рамова са основама у замену.
Уплата аванса је у висини од 50% а остатак се плаћа приликом преузимања ројева.

4. Можемо формирати и целе нове пчелињаке од 30-50-100-200-300 ( колико је потребно)  нових ројева или заједница на РВ рамовима.

За све информације можете да ме позовете на 063 383 114.

Поздрав драгим пријатељима... 

Rakovac Goran:             Цене су савим у реду. Јефтиније од тога не може.

Nebojša Pešić:
       У сваком случају повољније од цене ројева и друштава у другим типовима кошница.

Vojo Brstina:
Да драги пријатељи, јесте повољно и најповољније и ако се ради о најсавременијим системима рада и најекономичнијем и најпродуктивнијем пчеларењу, ипак то није све.
Нисам све написао.  :)

За све оне који набављају преко 20 ројева добија се попуст од скоро 10%. Тада ројеви нису више 35 евра него 32 евра.
Пчелиња друштва исто имају попуст па су мања друштва за 1.мај уместо 50 евра сада 45 евра а већа друштва на 10 рамова пчела уместо 70 евра сада 63 евра.

Осим тога сваки пчелар успут добија и саветодавну помоћ.

Поздрав драгим пријатељима...   

Navigacija

[0] Indeks poruka

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju