Pčelinji proizvodi > Med

CENE MEDA

<< < (2/10) > >>

sirka pavel:
Istini za volju,koliko vidim radi se o težini od 740g.

Vojko Aleksic:
Када се наш мед прочује у иностранству, ето нама шансе да га туристима у нашој земљи продајемо, на мало, по "приастојним" ценама, које ће сигурно бити веће од наших, а мење од њихових.  ;)

Поздрав

Milic Vukic:
     Приликом посете Италији, где је учествовала и група ужичких пчелара, речено је да фирма коју су посетили ове године жели да купи из Србије 3 хиљаде тонба багремовог меда. Буквално су рекли ако можете да обезбедите првокласни багремов мед (светло прозиран скоро безбојан са благом зеленкастом нијансом), цена уопште није проблем. У неофицијелном разговору су рекли да то може бити значајно више од 3,2 евра за пчелара, наравно одговарајући део за извозну фирму из Србије и остале трошкове.
     Дакле за одговарајући квалитет се може постићи и екстра цена. И моја процена о 3,5 евра за багремов мед уопште није била претерана.
     Да чудо буде веће траже баш онакав мед какав је у средствима информисања представљен као мед за који се по самом изгледу може тврдити да је у најмању руку врло сумљив (хоће рећи врло вероватно фалсификат).
     На сву срећу у Европи постоје зналци који знају шта је врхунски сортни багремов мед и постоје лабораторије које то са сигурношћу могу да утврде и потврде.
     Такође, на основу утисака и најава из италије очекује се да ће и остале врсте меда на неки начин пратити пораст цене багремовог меда, што значи да ће бити знатно веће од садашњих 2 -2,3 еура.
     Ако багрем ове године замеди уз одговарајућу пажњу пчелара (да изврца чист багремов мед) што за праве зналце није неки проблем, ето нам могућности да извеземо све количине таквог меда по изузетно повољној цени.
      Поздрав.
     

dejan kostadinovic:
Neke informacije o otkupu meda,korektnosti u pogledu cena
i postivanju rokova isplate kao i preporuke kome prodati med
bile bi od koristi nama koji prvi put prodajemo "naveliko".
Sigurno ima razlicitih iskustava na ovu temu,valjalo bi ih cuti.

Sinisa Mirovic:
Upravo  mi je stigo SMS da Cmana obustavila otkup bagremovog meda do daljnjega zbog stalnog pada cene i ne zainteresovanosti za ovaj koji su vec otkupili.
Timomed,sa kojima sam razgovarao juce takodje ne otkupljuje med vise.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju