Autor Tema: RV rojevi na prodaju  (Pročitano 1517 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže aca peric

• Stari član foruma
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Obronak Deli Jovan planine
RV rojevi na prodaju
« poslato: Avgust 06, 2025, 11:57:16 »
Prodajem 8  zdravilih  ovogodišnjih RV rojeva sa rojevim maticama iz maja 2025 god.Trenutno su na po 8 ramova od čega 3 do 4 rama legla a ostatak su sa hranom ili prazni.Idealna su za kolege koje imaju ramove sa medom u rezervi da dodaju po 2 rama meda i opušteno sačekaju novu sezonu.Rojevi su tretirani samo prirodnim sredstvima protiv varoe, Brstivar, Api Guard, Bee hive clean, mravlja i oksalna kiselina i td.Cena je 60 e po roju s tim što je moguća i zamena za kvalitetan  šumski med - medljikovac ili livadski med !Pčele se nalaze 30 km od Zaječara  na početnom obronku Deli Jovan planine .agro.ing.Aca Perić tel 064 3907752

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
Odg: RV rojevi na prodaju
« Odgovor #1 poslato: Avgust 07, 2025, 10:54:36 »
Сасвим коректна цена за таква друштва.
Срећна вам продаја.
Поздрав свима.
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže aca peric

• Stari član foruma
« Odgovor #2 poslato: Avgust 07, 2025, 11:30:20 »
Hvala Vam puno gospodine  Vojo ! Bez vašeg Brstivara, Vojvira i Nozevoja teško da bi sada imao šta da ponudim nakon prošle zime ! Nadam se da se kolege neće predati i ostaviti pčele na putu drastičnog smanjenja i ne daj Bože skroz izumiranja ! Koliko se sećam čini mi se da je prota Taraić upozorio da  u Srbiji će prvo nestati domaća  šljiva  Madžarka, pa onda  pčele, pa onda i ljudi ! Treba se izboriti da to sprečimo ! Pozdrav i medno kolega Vojo i svim kolegama !

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #3 poslato: Avgust 08, 2025, 10:07:24 »
Хвала колега Ацо.
Пчеларство је било у малој кризи и колико видим полако се диже и креће напред.
Многе колеге су се кллилл толико опоравили од губитака а на жалост неки су напустили пчеларство.
У међувремену долазе нови пчелари са амбицијама к жељом за успех.

Поздрав драгим пријатељима.
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže aca peric

• Stari član foruma
« Odgovor #4 poslato: Avgust 08, 2025, 15:46:44 »
Hvala Vam puno gospodine  Vojo ! Bez vašeg Brstivara, Vojvira i Nozevoja teško da bi sada imao šta da ponudim nakon prošle zime ! Nadam se da se kolege neće predati i ostaviti pčele na putu drastičnog smanjenja i ne daj Bože skroz izumiranja ! Koliko se sećam čini mi se da je prota Tarabić upozorio da  u Srbiji će prvo nestati domaća  šljiva  Madžarka, pa onda  pčele, pa onda i ljudi ! Treba se izboriti da to sprečimo ! Pozdrav i medno kolega Vojo i svim kolegama !

Van mreže aca peric

• Stari član foruma
« Odgovor #5 poslato: Avgust 09, 2025, 16:30:23 »
Ovo kopirano je ispravka jer prota Tarabić treba, a ja sam pogrešno  otkucao zbog slabijeg vida bez naočara ! Zato sam ispravio jer valjda se svi sećaju prote Tarabića i njegovog Kremansko proročanstva...