Ostale teme na forumu > Pomoć oko korišćenja forumske tehnike

Vremenski rok za pisanje odgovora

<< < (2/3) > >>

Tomislav Milanovic:
       
                Možda Siniša, možda smo zato i obojica na ovom forum. Ja se uopšte ne vređam niti zameram ljudima bilo šta da napišu pa zato mislim da su i drugi ljudi takvi, ali nisu svi isti. Hvala ti što si primetio da je moj post na forumu SPOS-a bio uvredljiv i što si predložio da ga brišu na tom forumu. Sada si ti mene uvredio ali ja ne želim da administrator ovog foruma briše tebe. Kod mene je prag TOLERANCIJE  BESKONAČAN pa zato i ispaštam. Samo te MOLIM lepo pročitaj poruku dole u mom potpisu i DOBRO razmisli.


                Pozdrav  Toma  PČELKA

Tomislav Milanovic:
                   Siniša ja sam uvek za čiste račune i napisaću ti šta si me uvredio. Napisao si moje zvanje PROFESOR pod znakom navoda. Svaki naziv ili zvanje napisano pod znakom navoda znači da se neko lažno predstavlja. Ja sam napisao istinito moje zanimanje, jer sam završio četvorogodišnji BIOLOŠKI fakultet i 32 godine radio kao profesor biologije u srednjim i osnovnim školama. Upisao sam i MAGISTARSKE studije iz PČELARSTVA na Biološkom fakultetu u BG. pod mentorstvom najvećeg stručnjaka pčelarstva u Srbiji PROF. Dr JOvana Kulinčevića. Za vreme dvogodišnjih studija položio sam sve predviđene ispite sa prosekom 9,24 i to kako kod Dr. pčelarstva  Kulinčevića tako i kod 7 drugih profesora biološkog fakulteta. Na žalost nisam napisao niti branio magistarski rad i nisam uzeo diplomu MAGISTAR PČELARSTVA, i nikada se u životu nisam predstavljao kao da sam MAGISTAR. Da sam negde napisao da sam magistar potpuno bi bio u pravu da to moje zvanje staviš pod znacima navoda jer stvarno nisam MAGISTAR. Ali što si moje zvanje PROFESOR stavio pod znakom navoda mnogo si me uvredio i zato ako si ČOVEK zamoli urednike foruma da OBRIŠU te navodnice kod mog zvanja. Možda ovo nisi namerno uradio ali sve se da ispraviti.


               Pozdrav

Moderator.1:

--- Citat: Tomislav Milanovic  Decembar 09, 2013, 14:47:26 ---             Samo još nisam dobio odgovor dali je obrisano to što sam pisao na ovoj temi ili može da se nađe negde na ovom forumu i ponovo pošalje.
--- Kraj citata ---

Poštovani gospodine Milanoviću,

Tekst koji ste Vi napisali a nije prihvaćen i snimljen na forumu, ostao je u memoriji Vašeg kompjutera, sve do  momenta dok ga niste isključili.
Na žalost, mi ovde na forumu nemamo taj tekst jer sve do momenta slanja on se nalazio na Vašem kompjuteru. Kada ste vi rešili da ga pošaljete,
isteklo je vreme za odgovor i tekst nije zapisan na forumu.
Stvarno nam je žao, ali nemamo nikakvih mogućnosti da vratimo tekst koji je bio na vašem kompjuteru.

Na ovom forumu se vrlo retko brišu tekstovi. Od formiranja foruma, tekstovi su udaljavani, koliko je meni poznato, nekoliko puta.
Da kažem da je za tri godine udaljeno oko desetak postova. Da bi se nečiji tekst udaljio sa foruma mora da bude grubo narušavanje osnovnih ljudskih
normi komunikacije, vredjanje verskih, rasnih i nacionalnih osećanja članova i slično.

S poštovanjem od
GM.1

Dragan Šošić:
Zamolio bih urednike forumada poruke, od ove poruke pa do objašnjenja GM1 budu prebačene u odgovarajuću temu koja se tiče probelema u snalaženju na forumu (a potom izbrišite i ovu moju poruku).

Sinisa Mirovic:
Tomo ,to sto si napisao na forumu isto si  copi  paste i meni u privatnoj poruci poslao.Tako da sam ti objasnio ono sto si pobrko u privatnoj poruci da nezamaramo ljude i iskacemo van teme .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju