Bolesti i lečenje pčela-Štetočine i borba protiv njih > Nozemoza

NOZEMOZA-ZNACI BOLESTI I NEOPHODNE MERE

<< < (9/9)

Esad Jusić:

--- Citat: Jasmin Ucambarlic  Oktobar 01, 2012, 20:31:50 ---Kolega Pericu imam oko 30 drustava i ne namjeravam se siriti tako da bi mi pola litra bilo nesto puno.Ali ako uzmem vjerovatno cu malo i nekim kolegama malo donirat bar za 1-2 tretiranja tako da brstivar akobogda se probije i u srednju bosnu naravno ako se pokaze efikasan poz. iz Bugojna

--- Kraj citata ---

I?
Jesi li riješio problem? Kakvo je sad stanje? Zadovoljan?

Hmm, više puta sam mislio o tebi, ali sam šutio. No, sad se odlučih ipak javiti. Naime, šta će reći svi ovi članovi? Obojica iz Bugojna, a nijednu riječ još nisu razmijenili, možda obojica ne valjaju.

Ovo je kao ono kad su uvedeni telefoni pa Haso doziva Husu:

- Huso-ooo!
- Šta je?!
- Hajde proviri malo kroz pendžer da ti nešto kažem!
- Šta je?
- Budi kraj telefona, sad ću te nazvati da malo popričamo.

Pozdrav, svako dobro!

Jasmin Ucambarlic:
Eso problem rijesen od 97god. pčelarim nikad vise varoe jesen je bas nesto pogodovala razvoju pa su mi i drustva mnogo slabija nego raniji godina.Cujem da je registracija udruženja pri kraju i da smo dobili i nesto sredstava.Citam ovo oHasi i Husi i smijem se pa mi naumpade dok sam radio u hr.kolega domene hoče da nazove brata i umjesto njega igrom slucaja dobije mene ja se javim a on stoji do mene i kaze jebiga sad haj da se ispričamo svakako če mi naplatit minutu.

Esad Jusić:

--- Citat: Jasmin Ucambarlic  Novembar 01, 2012, 12:45:33 ---Eso problem rijesen od 97god. pčelarim nikad vise varoe jesen je bas nesto pogodovala razvoju pa su mi i drustva mnogo slabija nego raniji godina.Cujem da je registracija udruženja pri kraju i da smo dobili i nesto sredstava.Citam ovo oHasi i Husi i smijem se pa mi naumpade dok sam radio u hr.kolega domene hoče da nazove brata i umjesto njega igrom slucaja dobije mene ja se javim a on stoji do mene i kaze jebiga sad haj da se ispričamo svakako če mi naplatit minutu.

--- Kraj citata ---

Dobro je da si riješio problem.
Bio sam neki dan s prezidentom i dao mu L.K. da kopira i ide u Travnik. Od tada ga nisam vidio. Pošteno govoreći, ja ti u tim stvarima volim zabušati.

Čekaj, jesi li možda i ti bio na Osnivačkoj skupštini?

Pametan ti taj kolega, trošak je trošak.

Pozdrav, svako dobro!

Jasmin Ucambarlic:
I od mene je uzeo ovjerenu kopiju lk i ja sam ti u tom upravnom odboru a naravno bio sam na Osnivačkoj poz.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju