Alati i oprema za pčelarenje > DB (Dadan-Blat)

Pcelarenje po uzoru na "Bruder Adam" sa jednim velikim Plodistem

<< < (2/3) > >>

sava mitic:
Možda ovako

Esad Jusić:
Sveto, ukucaj na googleu "google prevoditelj", otvori ga i možeš prevoditi na srpski. Doduše, bude smijeha kod prevođenja, ali smisao se ipak može uhvatiti. Vidjećeš kad ti pčelinje društvo ili zajednicu prevede kao radnici ili društvo naroda i sl.

Pozdrav, svako dobro!

stevanovic sveto:
Kolega Esade, znam to pa iz tog razloga i ne prevodim pomoću googl prevodioca. Imam rođaku koja je profesor njemačkog, pa kad bude imala vremena ona će mi prevesti. Pozdrav.

Esad Jusić:

--- Citat: stevanovic sveto  Januar 31, 2013, 14:02:04 ---Kolega Esade, znam to pa iz tog razloga i ne prevodim pomoću googl prevodioca. Imam rođaku koja je profesor njemačkog, pa kad bude imala vremena ona će mi prevesti. Pozdrav.

--- Kraj citata ---

To je najbolje, samo hoće li te to, i koliko, koštati u medu? Hajde da se udružimo pa svi pomalo platimo prevođenje.

Pozdrav, svako dobro!

Radoslav Stupar:
Sveto bas mi je drago sto si uspio prebaciti te Slike :

prva je Bjezalica (ima dvije rupe u koju se ubacuju dvije plasticne okrugle bjezalice - takozvana Francuska)

druga je bas ta Hranilica od Brata Adama, lijepo se vidi u sredinu cetvrtasto ispupcenje ( ima u sredini Rupu za prolaz Pcela), a ta Kapa je za desetak mm sira od ispupcenja da Pcele mogu sici i ta cetri vijka ujedno ucvrscuju "Kapu" i drze odstojanje od 5-6 mm da Pcele mogu izvrsiti ciscenj poslije prihrane.

Savo to je "lijevak" za stvaranje Vjestackih Rojeva i za neke druge poslove.

A ako trebate neki prevod nemojte trositi Med nego prebacite Slike pa cu vam ja Dzabe prevest.......

Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju