Ostale teme na forumu > Pomoć oko korišćenja forumske tehnike

Postavljane You Tube klipova na forum

(1/1)

admin:

Poštovani članovi foruma,
Ovdje imate uputstvo kako da postavljate You Tube klipove na forum.

1. U prvom koraku je potrebno da pritisnete dugme You Tube.
2. Zatim pritisnete desni klik miša na link klipa i odmah zatim copy.
3. Kada ste kopirali link klipa postavite ga između početnog You Tube taga (3) i krajnjeg You Tube taga (4) tj. samo stisnite paste.
4. Poslednje što treba da uradadite je da pregledate poruku (pritisnite dugme 5) i pošaljete poruku (pritisnite dugme 6).

Dragan Šošić:
Danas mi je jedan kolega javio da ne može da pogleda moj video snimak. Kada se pokrene pregled video snimka, piše obaveštenje: Овај видеo је приватан. Lepo uredno (i službeno) piše ćirilicom.

To je posledica zahteva za promenom profila. Jednostavno traže previše ličnih podataka, pa sam odustao od dalje, da kažem obnove ili preregistracije kanala. Mada mi sin reče da sam ispao moron i da sam trebao nalupati neke podatke. Posledica neobnavljanja kanala na YouTube je da se svi moji video snimci vode pod privatno i da nisu dostupni svima za pregled. To naravno nije moj zahtev.

Ovo pišem, jer se moglo desiti i drugima i ako žele da njihovi video snimci budu dostupni bez ograničenja obnove javnost video snimaka u Menadžeru video snimaka.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju