Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Aktivnosti Spos-a

Dobra Pčelarska Praksa

(1/2) > >>

Boris Salaj:
Poštovane kolege, na forumu SPOS je otvorena javna rasprava o pravilima DPP. Molim vas da uzmete aktivno učešće u raspravi kako bi pravila DPP imala što manje budalaština i birokratije.

Pozdrav iz Sombora

Dejan Stepanovic:
Kolega ucesce u ovakvoj akciji je u prevodu daj svoje znanje dzabe a mi cemo ga stampati i zaradjivati na njemu.
Imaju oni tamo kraljeve foruma ,bracu,kumove pa nek iznesu sta imaju ali bez prepisivanja i kradje tudjeg znanja.
 Oni su sa istog foruma proterali sve koji znaju vise i boljhe od onih koji se najvise eksponiraju a kad zapne daj dzabe svoje znanje ,strasno
sto bi rekao zitkovac boy.
Jeza me hvata kad citam sta sve pokradose  i prisvojise kao svoje,sad im frka da to i pisu u ovoj [raksi jer je vec negde neko napisao
a i autorizovao.
Kralj foruma je i sasm uhvacen kako u periodu medobranja drzi super-strips a isti soli pamet celom forumu cak se i nistice u odeljcima o zdravoj hrani,kvalitetu meda.
 Isti i slicni njemu na ima ih  vise ce deliti pamet i zatupljibvati  one koji slepo veruju vasaristu zvanom  forum.Sve je lepo smisljeno  a i po bratskoj liniji ce biti i raspodela uloga u projektima koji nkrecu ili izviru vec 5 godina .Da podsetim da Reka koju najavljuju svake godine potice ali nikako da potekne duzi niz godina .Od ove Reke ce neki da sde podave a neki ovajde -bliskost vladajucoj koaliciji  odredjuje i stepen ove realizacije.
 Pitam se ko ce normalan da gubi vreme ispisujuci  stranice kako bi neko seo sve to spakovao i autorizovao kao svoje
a onda i debelo zaradio na tome?
 Ne zelim nikoga da uvredim ako uzme ucesce u diskusiji  ali sustinu sam izneo i vec znam da vecina onih koji imaju sta da kazi NECE pisati niti ucestvovati u ovoj predstavi .

Boris Salaj:
Kolega nije mi u cilju  nikakva zasluga za bilo šta, nego je sad jedinstvena prilika kad smo u mogućnosti da sami sebi pravimo propis, da učestvujemo i donesemo nešto što je dobro i primenjivo. Verujem da je svima jasno da će oni koji ne budu imali licencu ili sertifikat DPP biti na tržištu u podređenom položaju.Zato je važno da propisi DPP budu lako primenjivi bez previše papirologije. Za to sam spreman da se borim, makar drugi preuzeli zasluge...
Pozdrav iz Sombora

Dejan Stepanovic:
 Kolega samo napred ja se borim za svoju porodicu i to je jedino sto mi je vazno
u zivotu sve ostalo je manje vazno i ne vazno.

Boris Salaj:
prijatelju ako živiš od pčelarstva, onda je ovo važno za tvoju porodicu. Što se tiče ostalog apsolutno si u pravu..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju