Ostale teme na forumu > Čestitke

ВАСКРС

(1/11) > >>

Драган Нешковић:
"Ово је дан који створи Господ, радујмо се и веселимо се у њему."
"У недељу рано, пре зоре, Марија Магдалина, Марија Јаковљева, Саломија и неке друге жене пошле су са спремљеним миром на Христов гроб. Велики камен којим је Христов гроб био затворен одваљен је, гроб је празан! На камену седи анђео Господњи, са лицем као муња и оделом белим као снег. Стражари војници су укочени од страха. Анђео благовести мироносицама: „Не бојте се, јер знам да Исуса распетога тражите. Није овде јер устаде, као што је казао... Идите брже и кажите ученицима Његовим да је васкрсао”. Жене крећу, а у исто време збуњени војници-стражари трче у град да обавесте јеврејске главаре о оном што су видели. Радују се људи, радује се сва природа! Христос је васкрсао, ђаво и смрт су побеђени! Својим чудесним васкрсењем Господ Исус Христос отворио је и нама пут у живот вечни, отворио пут ка коначном васкрсењу мртвих у последњи дан, дан Његовог другог доласка".


ХРИСТОС ВАСКРСЕ! ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

Stamenković Predrag:
HRISTOS VOSKRESE svima zelim zdravlja  i sloge u kuci a meda u kantama. Svima koji su cestitali se zahvaljujem, zdravi bili.

Grujic Dragan:
VAISTINU VASKRESE SVIM PČELARIMA MEDNOO!

Vojo Brstina:
Ваистину воскресе!

Свима желим пуно здравља, мира и радости..

Esad Jusić:
Ma kako bilo, ma šta bilo, čovjek čovjeku ne bi trebao biti vuk, nego oslonac za pripomoć i stoga, s malim zakašnjenjem, od srca čestitam Vaskrs: "Hristos voskrese", želeći svima što i samom sebi - svako dobro.

Pozdrav, svako dobro!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju