Ostale teme na forumu > Pomoć oko korišćenja forumske tehnike

Postavljanje slika

(1/37) > >>

Dimitrije Nikolic:
Zamolio bi urednike da nam pojasne kako na ovom forumu mozemo postaviti slike.

Ja probao pa ne ide.

sava mitic:
Ova maska sa prečicama za komunikacije na Forumu nije istovetna sa istom na Forumu SPOS'a. Nedostaje prečica za postaljanje slika sa You tube. Možda još neka nedostaje, za sada sam utvrdio ovu jer je prilog koji sa želeo da prikažem sa dva video klipa ' neadekvatan.
Bilo bi dobro da se izvrši dopuna.
Pozdrav.

Moderator.1:
Poštovani korisnici,

Zahvaljujemo vam se na primedbama i sugestijama.

Forum je, još uvek, u fazi razrade postavljanja i organizacije njegove funkcionalnosti.
Gledaćemo da, u što skorijem roku, damo objašnjenje kako se postavljaju fotografije
i kako se se postavljaju video klipovi.

Nemojte nam zameriti na ovoj neprijatnosti i molimo vas za malo strpljenja.

S poštovanjem od
Moderatora

Dimitrije Nikolic:
Hvala na odgovoru bicemo strpljivi.

sava mitic:
Zahvaljujući Lazović Živojinu ja sam ranije savladao postupak postavljanja svoje slike na Avataru Foruma pa ću biti slobodan da i ostalim učesnicima objasnim kako sam ja to naucio.
Na početnoj strani foruma pronaći PROFIL i kliknuti jednom na to polje. Otvorice se vas profil a na levoj strani kliknite na INFORMACIJE PROFILA.
Zatim ispod * DostaviĆu sliku... kliknite jednom na Browse i otvoriĆe se direktorijumi vašeg kompjutera.
Vasu sliku koju ste preneli u neki od direktorijuma pronadjite i na nju klknite dva puta. Na taj nacin ce se
putanja na kojoj je ona smeštena biće prikazana u praznom polju pored polja Browse.
Nastavite dalje popunjavanje svojih podataka iz upitnika, a kada završite sve u donjem desnom uglu kliknite
na IZMENI....
Time je sve završeno za nekoliko sekundi.
Pozdrav iz Aleksinca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju