Ostale teme na forumu > Filmovi i literatura

TV emisije o pcelama i pcelarstvu

<< < (2/19) > >>

Radovic Dragan:
Covek pcelari bez hemije godinama,i to vrlo uspesno

Stankovic Miodrag:
Odlican film treba sedeti i odgledati ceo ponekad to nije lako ali onako skraceno - Sosicu rece profesorka na 11:33 i 32:55 - vitalnost pcelinje zajednice smile smile ...

Zatim 48:20 izrazito vazno trutovi i kvalitet trutova, zatim covek primenjuje KAS preparat i sadi pelin okolo i to koristi 58:40 i ono vrlo vazno na 1:01:5 kaze - izbaciti svu hemiju iz kosnice i sve se sredjuje oko vitalnosti zajednice - ovo bih povezao i sa 1:24:50 kada kaze da je pre desetak godina promenio sav vosak i ubacio samo svoj netretirani.

Na 1:05:30 daje jednostavan recept za prskanje voca i povrca za zastitu vodenim rastvorrom propolisa - mislim rastvor alkoholnog rastvora propolisa i vode - a to koristi i za konzerviranje jabuke sto je i logicno i jednostavno a malo se primenjuje - kao i stavljanje propolisa u sirup da ne budja ...

Odlican film nema sta - a nase gore list.

Slavisa Petrovic:
Odlican snimak. Interesuje me gdje naci rezultate ovog ispitivanja-Apinet 2013, jer projekat je trajao od 2013-2014 godine...

Na sajtu veterinarskog instituta Republike Srpske dr Vaso Butozan sam nasao samo ovo http://www.virsvb.com/пројекти/национални-пројекти/апинет-2013/

Radovic Dragan:

Radovic Dragan:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju