Ostale teme na forumu > Filmovi i literatura

TV emisije o pcelama i pcelarstvu

<< < (19/19)

Miroslav Šugić:
Poslednju emisiju koju sam na televiziji pogledao bila je o kolegi koji tokom cele zime u košnicama drži el. grejače kojima greje pčele....

Rakovac Goran:

Пратим прилоге на ТВ станицама које за тему имају пчеларство. Нажалост , углавном су површне јер водитељи не знају шта треба да питају а гости користе те емисије за саморекламерство не дотичући се притом правих и важних тема.

Домаћину овог форума Воји Брстини сам својевремено нудио да се  на једној од телевизија са националном фреквенцијом направи прилог о њему и кошници Родна Воја. Овај позив остаје отворен јер мислим да то још увек могу да обезбедим. Мислим да Воја то треба да искористи. Нуђено је мени да представим ову кошницу али сам то одбио јер сматрам да то треба да ради онај ко ју је осмислио и патентирао - Воја Брстина а не неко други. Зато Војо подсећам те на овај наш разговор од пре пар година па ако си расположен само кажи.

dusan lazic:
Gorane, tvoja ideja je odlična.
Dali bi mogao ovde, nama, da izneseš tvoju zamisao? Malo detaljnije.
Potpuno se slažem s tobom da su novinari, uglavnom, neupućeni i treba im pomoći.
(ako moje pitanje nije neumesno?) :)
Pozdrav.

Milan Đorđević:
Kad bi Voja još pored emisije i knjigu o RV košnici objavio to bi bio pun pogodak.  :)

Гордана Брстина:
https://www.youtube.com/watch?v=3uPsk68GJzM

Поздрав свима.  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju