Radovi na pčelinjaku > Pčelinjak

Krađa košnica

<< < (2/5) > >>

Nebojša Pešić:
   Dušane mislim da će mi trebati lovačka puška sa snajperskim i IC nišanom. Postaviću najpre lovačke kamere, alarme, a mislim se i da postavim neke zamke, kao u filmu "Rambo". Šta kažeš na to. Ratne sekire su iskopane !

Rakovac Goran:

Ако имаш могућности најбоље је променити локацију пчелињака. Оваква каква је држава те засигурно неће заштитити а узимати правду у своје руке може донети више штете него користи.

Nebojša Pešić:

--- Citat: Rakovac Goran  Mart 14, 2019, 11:06:45 ---

Ако имаш могућности најбоље је променити локацију пчелињака. Оваква каква је држава те засигурно неће заштитити а узимати правду у своје руке може донети више штете него користи.

--- Kraj citata ---
          Горане, немам могућности за промену локације.
Код нас у Војводини су свуда обрадиве површине, понека ливада, шумарак и ветрозаштитни појас дрвећа је око насеља.
    Питам се какав је мотив био у тим болесним главама да то учине. Да ли из чисте обести или због нешто дашчица за огрев и неколико грама танког алуминијума.
Протеклих недеља су секли стабла у ветро појасу недалеко од пчелињака.
    Поздрав, биће боље и надам се да ће се на овоме завршити.

Rakovac Goran:

Ако је тако онда у се и у своје кљусе. Мораш бити одлучан јер једном "фукара" увек остаје "Фукара".

Nebojša Pešić:
    Случај је пријављен, долијаће ваљда.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju