Pčelinji proizvodi > Pčelinji otrov

Сакупљачи пчелињег отрова

<< < (19/19)

Nebojsa Ponjavic:
Zdravo Bojane.


Hvala na odgovorima.
Koje su osobine konvertora, narocito izlazna amperaza?

Nebojsa Ponjavic:
Kako su se pcele ponasale na preporucenih (od strane Lebedeva) 27v? Pa si se odlucio na 35v

Bojan Šušnjar:
Nebojša izlazne karakteristike tj. većina njih je već opisana u prethodnim porukama pa malo prelistaj temu od početka.
Izlaznu struju nisam mjerio pravo govoreći. Nisam imao vremena za to jer sam radio samo jednu probu.

Prilikom testa sam gledao ponašanje pčela i prema tome se vodio po pitanju napona a ne po Lebedevu tako da je to odgovor na tvoje drugo pitanje.
Pčele će da reaguju na širi spektar amplituda i frekvencija. Na pitanje o tome koji napon i frekvencija su najefikasniji je teže odgovoriti i za to su potrebne analize i ponovljeni testovi za koje nisam imao dovoljno vremena. Lebedev je tu sigurno mjerodavniji od mene.

Pozdrav svima...

Boban Cvetkovic:
Prodjem 2 sakupljaca pcelinjeg otrova,odlicno profesionalno uradjeni,rade na  panel za punjenje na suncevu energiju sa prikljuckom tako da ne trebaju baterije.Odlicno radi provereno u praksi,.Nema uginuca pcela,mogu da budu malo nervozne ako se precesto stavljaju.Ono sto sam uocio jeste da kosnicama kojima se povremeno stavlja,postaju drasticno vrednije i aktivnije u razvoju.Za kratko vreme iz letargije prelaze u izuzetno aktivna drustva ali su takodje i agresivnije ako se precesto koristi.Cena po komadu je 100 evra,placeni su 150.Bane 063-416-536.Ako nekom treba saljem pouzecem,Ove sto prodajem su novi i nekorisceni,samo provereni,Kome treba slobodno preporucite.

Igor Teov:
Cao svima
. Tema je jako zanimljiva ali imam ja jedno drugo pitanje vezano za ovo. Ne mogu da nadzem ili bar ja ne mogu, nijedan recept za to kako se pravi krema u kojoj ima pcelni otrov. Dali neko zna neku recepturu ?

Hvala vam puno

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju