Ostale teme na forumu > Filmovi i literatura

Filmovi i literatura

(1/2) > >>

zoran lucic:
Nikada mi neće biti jasno da na tv-u imaju emisije o lovu i ribolovu pa čak na totalu imaju i poseban kanal lov i ribolov a o pčelarstvu vrlo šture informacije i novosti samo malo u emisijama Dobra Zemlja ili "Našem ataru".Po meni bi trebalo da ide svali dan emisija o pčelarstvu u trajanju bar 1h u popodnevnim satima.Bar radimo humanu stvar u odnosu na lovce(bez uvrede).

slobodan ilic:
Pozdrav malo razonode za zimske dane


http://www.youtube.com/
https://www.youtube.com/watch?v=ATjkAx1OENU

Ove ja imam zadnji 4 godine rade odlicno ,covek ih izradjuje ovde u Calgariju i prvo nam je na jedan sastanak pcelara podijelio svima po 2 komada pod uslovom da mu javimo kako su se pokazali a posle sam kupio jos.

https://www.youtube.com/watch?v=MJmSHYoo4kI

Rakovac Goran:

                 Е , када би само још ово могло код нас да се набави ?

Jovan Mitić:
Пријатељски поздрав свим колегама пчеларима са форума.

Хтео бих да замолим колеге пчеларе који имају искључиво научну стручну литратуру од професора: Миће Младеновића, Небојше Недића, Горана Мирјанића, проф. Станимировића,проф. Плавше, проф. Пушкадије и осталих

и ако имају зборнике радова, са симпозијума, предавања, дружења, конгреса, презентације да ме контактирају путем приватне поруке, Јако би ми значило.

Унапред захвалан колега

Јован

Miroslav Jovanović:
https://youtu.be/luUiqxy2uNI једно интересантно предавање на тему пчела али из једног другог угла.... Препоручујем

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju