Bolesti i lečenje pčela-Štetočine i borba protiv njih > Lečenje Pčela

Varoa i prirodna sredstva za borbu protiv nje

<< < (3/5) > >>

Bojan Šušnjar:

--- Citat: zoran drpljanin  Avgust 02, 2018, 12:54:17 ---Slicni su po sastavu, dosta je pisano o njima po ranim forumima. Majkane , cini mi se da je tvoj recept ORGANIK ZP .

--- Kraj citata ---

Šta da kažem majkane. Je ne stignem da pratim sve forume. Trenutno pratim pored ovoga još jedan a i to uzima dosta vreemna.
U svakom slučaju nije loše da se ovdje prodiskutuje o ovakvom receptu. S obzirom da kažeš da je ranije bilo priče onda mora da je negdje neko pisao i o eventualnim efektima ovakvog preparata pa nije na odmet da se ovdje podjele iskustva ili bar linkovi na takve prepiske.

Pozdrav svima...

Miroslav Tesanovic:
Prenesena receptura je prenesena sa nekog od HR foruma, a dobio sam je putem facebook-a od kolega iz HR.
NAvodno se jako uspješno koristi i  kontinentalnoj hrvatskoj a i u dalmaciji...

zoran drpljanin:
Da ovaj tvoj recept je sa HR foruma, doduse nisam bio tamo bas dugo, a majkan je dao recept za ORGANIK ZP, cini mi se da ga taj pcelar i prodaje.Ali kada pogledamo , ipak je  OK glavni sastojak i sama primena je polivanjem, kao zimski tretman.

Rakovac Goran:          У најави је предавање које би требало посетити.
 
          Наиме у оквиру 11-ог државног сајма пчеларства који се 9 и 10 фебруара одржава на Сајму предвиђено је предавање на тему : " Природно пчеларење као помоћ пчеларима да се лакше изборе са вароом и пратећим вирусима ".
          Предавач је dr.sc.Wolfgang Ritter коме су у најави предавања на спосовом сајту на пола стране набрајали знања , звања , титуле и функције.
          Предавање је предвиђено за 09.фебруоар од 12 - 14 сати.
         

Vojo Brstina:
Тако је Нанети, иначе најпознатији италијански стручњак за болести пчела па и за вароу претпрошле године држао предавање у Новом Саду. Од свега што је представио а да је било позитивно биле су његове лепе италијанске ципеле и неки баш леп џемпер. 😁
Љуби га мајка...

Свакако да треба отићи и на ово предавање па таман да ћемо видети само неку лепу немачку кравату. 😁

Ко зна, можда на крају крајева буде и нешто више од оног чему се надам.

Поздрав драгим пријатељима...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju