Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Aktivnosti Spos-a

Српски часопис Пчелар

(1/10) > >>

Vojo Brstina:
Нисмо имали овакву тему на форуму па хајде да је отворимо...  8)

Добих и ја један примерак часописа Српски Пчелар од СПОСа за јануар 2018 године...

Шта рећи...

Неко се можда и радује а ја ни најмање...

Нису ме ни мало обрадовали...

Поздрав драгим пријатељима...

Sinisa Mirovic:
Kakav forum takav casopis.

Milan Đorđević:
Haha, a ja mislio da se uskoro učlanim ovde u neko udruženje samo zbog časopisa ali kad čujem mišljenja pojedinih vrsnih pčelara, ne učlanjuje mi se uopšte. Možda budem jedan od retkih pčelara koji nisu članovi nigde.  :)
Ali znam da neću koristiti ni amitraz ni pogače i samo ću REV forsirati.

zoran drpljanin:
Gde u casopisu da procitam ono sto pisu iskusne kolege ovde i ono sto mi pcele pokazu u kosnici..Ko nadje, neka mi javi i postajem odmah pretplatnik..Cujem da je i pretplata poskupela i rapidno opada broj clanova SPOS.

Milane, druze, opet te savetujem i necu vise...Za pocetak uzmi samo RV, nju dobro savladaj i kada dodje vreme, sama kosnica ce ti reci kada si spreman za REV, nemoj bespotrebno da komplikujes, ovoj kosnici nisu potrebni polunastavci..

Rakovac Goran:

--- Citat: zoran drpljanin  Decembar 26, 2017, 13:35:55 ---Gde u casopisu da procitam ono sto pisu iskusne kolege ovde i ono sto mi pcele pokazu u kosnici..Ko nadje, neka mi javi i postajem odmah pretplatnik..Cujem da je i pretplata poskupela i rapidno opada broj clanova SPOS.

Milane, druze, opet te savetujem i necu vise...Za pocetak uzmi samo RV, nju dobro savladaj i kada dodje vreme, sama kosnica ce ti reci kada si spreman za REV, nemoj bespotrebno da komplikujes, ovoj kosnici nisu potrebni polunastavci..

--- Kraj citata ---

Мајкане ова ти је права - подписујем.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju