Pčelinji proizvodi > Vosak i satne osnove

Satne osnove sertifikovane

<< < (2/3) > >>

Sinisa Mirovic:
Bezi od takvih prdavaca,kao prvo svaka sarza se kontrolise  ,kao drugo sta ako je ,a jeste sigurno sam proizvodjac odneo osnovu na analizu ,a sve ostale radi sa parafinom i lepi rezultat analize od pre godinu dana .Mislim da je to neuspeli markentiski trik.Analiza je kad u drzavi imas ovlasceno lice koje vrsi nenajavljene kont role i uzima uzorke  koje salje na analizu sve dok ti sam nozis uzorak to je cisto zamajavanje naivnih kupaca .

Sinisa Mirovic:
Bezi od takvih prdavaca,kao prvo svaka sarza se kontrolise  ,kao drugo sta ako je ,a jeste sigurno sam proizvodjac odneo osnovu na analizu ,a sve ostale radi sa parafinom i lepi rezultat analize od pre godinu dana .Mislim da je to neuspeli markentiski trik.Analiza je kad u drzavi imas ovlasceno lice koje vrsi nenajavljene kontrole i uzima uzorke  koje salje na analizu sve dok ti sam nozis uzorak to je cisto zamajavanje naivnih kupaca .

Bojan Šušnjar:

--- Citat: sasa zivic  April 14, 2018, 07:25:40 ---
--- Citat: Bojan Šušnjar  April 13, 2018, 18:26:15 ---
--- Citat: Sinisa Mirovic  April 13, 2018, 15:15:46 ---Pa gde je ta akreditovana labaratorija ?

--- Kraj citata ---


Među slikama sa sajta može da se vidi rezultat analize koja je rađena 16.11.2017 od strane "Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju" pri Beogradskom univerzitetu ako to nešto znači.

Pozdrav svima...

--- Kraj citata ---
I šta tebi govori ta analiza od 16.11.2017. godine...

--- Kraj citata ---

Šta ima da mi govori? Smo sam ponudio odgovor na Sinišino pitanje koje se nalazi iznad. Zaključak se izvodi individualno. Nisam ničiji pravni zastupnik. Negdje drugdje bi se podrazumjevalo da ta analiza predstavlja sliku proizvoda a kod nas..., pa zaključite sami...

Pozdrav svima...

sasa zivic:
Bojane, iz tvog posta mi se činilo da veruješ ovoj analizi... Zato sam ga i napisao.
Pozzz

Bojan Šušnjar:

--- Citat: sasa zivic  April 15, 2018, 09:20:47 ---Bojane, iz tvog posta mi se činilo da veruješ ovoj analizi... Zato sam ga i napisao.
Pozzz

--- Kraj citata ---

Ma jok Sale kako rekoh samo sam odgovorio na pitanje sa namjerom da pomognem. Nema tu emocija..  ;)

Pozdrav svima...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju