Ostale teme na forumu > Filmovi i literatura
Pčelarski Žurnal
Djoko Zecevic:
--- Citat: Boban Petrović April 10, 2011, 02:11:24 ---NOVI BROJ ČASOPISA PČELARSKI ŽURNAL (april-jun 2011)
Novi Pčelarski žurnal (april-jun 2011.) izlazi iz štampe u utorak 12. aprila. Novi broj obiluje zanimljivim člancima iz pčelarske nauke i prakse!
U sjajnom tekstu PRIPREMA PČELINJIH ZAJEDNICA ZA PLANINSKU LIVADSKU PAŠU I NJENO ISKORIŠĆENJE Đoko Zečević opisuje glavne operacije na pčelinjaku u karakterističnim planinskim uslovima. Ovaj opširan članak vrlo je interesantan i za pčelare koji svoje pčele uzgajaju u drugačijim klimatskim i geografskim regijama.
Uživajte u novom broju Pčelarskog žurnala!
pcelarskizurnal@yahoo.com
www.umeljic.com
--- Kraj citata ---
Hvala na najavi poštovani kolega Bobane.
Tekst je (sa fotkama) na 8 strana a u njemu sam opisao tehniku rada brdsko-planinskih pčelara u pripremi i medobranju za jedinu pčelinju pašu a to je livada.
Veliki prostor mi je ustupio g. Ivan Umeljić i na tome sam mu vrlo zahvalan.
Ja sam pretplaćen na časopis od prvog broja.
stevanovic sveto:
Kolega Đoko, još jednom hvala na objavljenim fotografijama. Tekst ću kasnije pročitati. Pozdrav.
Vesna Dinic:
Iz štampe je izašao novi broj "Pčelarskog žurnala" koji obiluje zanimljivim textovima. Od naredne nedelje časopis će se naći i u slobodnoj prodaji u Srbiji (kiosci Futura plus), BIH (kiosci u Banja Luci, Sarajevu, Mostaru i Zenici), Makedoniji (Tobacco shop), Crnoj Gori (Tobaco-s-Press, Štampa AD) i Sloveniji (kiosci dnevnog lista Delo).
Kontakt
064 242 44 55
011249 78 90
pcelarskizurnal@yahoo.com
www.umeljic.com
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju