PRODAJA > Rojevi

lr društva na prodaju.

(1/2) > >>

aca peric:
Prodajem 3 kompletna društva na LR ramovima,sa košnicama zajedno.
Košnice se sastoje od LR plodišta,zatim EV polunastavka nad plodištima sa po 12 EV ramova sa saćem i preostalim medom,i LR medišta koja su još uvek u ostavi,dok ne krene bolje vreme i bolja paša.Cena je 160 e po društvu,ili 450 e ako neko uzima sva 3 društva zajedno.Košnice se nalaze na mom imanju 30 km od Zaječara.agro.ing.Aca Perić tel 064 390 77 52.

aca peric:
U obzir dolazi I zamena za bagremov ili lipov med ili med uljane repice.

Zoran Akik:
Јел то прелазиш на Родну Воју, кад продајеш ЛР.

aca peric:
Upravo tako kolega smanjujem lr I db a uvodim rv .u mom kraju je presurovo za lr a db je preteska za manipulaciju premestanje seljenje I td.

aca peric:
Sva tri lr dr.su sada na 3 nastavka, 2 lr I 1ev.Trenutno imaju po 8 do 10 ramova legla I nisu rojene niti u rojevom nagonu bar za sada a jesu solidno jake.Jedna je u bagremu napravila rezervu od oko 6 do 8kg meda a to je veliki uspeh kakvo je vreme bilo I koliko je bagrem brzo prosao a delimucbo izmrzao..Ostale dve imaju po par kg rezeeve.
Spremne su za lipu.Narednih 10 dana ih prodajem ko uzima sve 3 zajedno za 400 e ukupno.Na komad ili sve 3 zajedno samo po gore navedenim uslovima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju