Košnice Voja > Rodna Voja

Успешно Пчеларење Родном Војом без употребе штетне хемије

(1/2) > >>

Vojo Brstina:
Можда и није сазрело време за ову тему али ево скупио сам храбрости па отворио ову тему.  :)

Код нас је већ одавно постало традиција да све што је напредно одмах буде нападнуто и проглашено неуспешно (најблаже речено) .

Само пчеларење Родном Војом је велики успех јер се ради о систему прилагођеном потребама наше расе пчела и систему који поред најлакшег рада омогућују најбоље резултате.
Ако ту још додамо да можемо и еколошки да пчеларимо без употребе било какве штетне хемије онда имамо све предуслове да имамо најздравије пчелиње производе и да кажемо да идемо далеко, далеко испред садашње технологије пчеларења и времена у коме живимо.

Толико за сами почетак ове теме...

Поздрав драгим пријатељима. Ваш домаћин...  :)

Kristian Njari:
Bravo Vojo, ovo je prava tema za sve one koji ne žele da tretiraju pčele hemijom (čitaj otrovom) i koji insistiraju na čistim pčelinjim proizvodima.
Pošto sam ja još uvek neiskusan pčelar, reč prepuštam iskusnijim kolegama i naravno domaćinu foruma!

Vojo Brstina:
Поред Брстивара уводимо још један или боље речено два нова препарата па треба мало времена и мало више искуства да би их пустили у народ.
За сада су резултати више него охрабрујући.

Поздрав драгим пријатељима...

pizurica aleksandar:
Veoma interesantna tema. Mesto na kom bi moglo biti objedinjeno mnogo toga o čemu je pisano od kad je forum osnovan, sa osvrtom na pozitivna I negativna iskustva. Čudim se da smo toliko ne aktivni po pitanju teme, koju je domaćin pokrenuo. Ne nalazim se pozvanim da bilo šta napišem jer pčelarim LR košnicama I borim se protiv varoe SS I HS, a dotucam je :) Oksalnom u decembru. Veoma mi je inspirativno da pročitam predloge I iskustva kolega koji idu drugim putem, odnosno putem kojim gazi hrabro naš domaćin. Znam da nije usamljen tj. jedini I zato se čudim da ovde sem njega nema gotovo nikog !??

Tanja Dopuđ:
Одлично госн Војо!!!
Ја сам увек за. Што због пчела и себе, што због наше деце!
Чекамо даљу причу.

Леп поздрав...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju