Ostale teme na forumu > Predstavljanje novih članova

Predstavljanje

<< < (2/2)

Jovan Radulović:
Колега Небојша, старије колеге су Вам већ пожелеле добродошлицу, којима се и ја од срца прикључујем!

Овде има дивних и стручних људи, који су спремни да помогну, свако у складу са својим могућностима. Радује ме да се неко из Пожаревца одлучио за РВ кошницу, будући да сам и ја из Пожаревца и да имам неколико РВ кошница, које су, додуше, у Кучеву, али планирам да их преселим у ПО. Надам се да ћемо ступити у контакт и да ћемо се дружити и сарађивати!

Срдачан поздрав!

Rakovac Goran:

--- Citat: Jovan Radulović  Januar 25, 2023, 11:19:15 ---Колега Небојша, старије колеге су Вам већ пожелеле добродошлицу, којима се и ја од срца прикључујем!

Овде има дивних и стручних људи, који су спремни да помогну, свако у складу са својим могућностима. Радује ме да се неко из Пожаревца одлучио за РВ кошницу, будући да сам и ја из Пожаревца и да имам неколико РВ кошница, које су, додуше, у Кучеву, али планирам да их преселим у ПО. Надам се да ћемо ступити у контакт и да ћемо се дружити и сарађивати!

Срдачан поздрав!

--- Kraj citata ---

Поздрав и добродошлица за комшију Небојшу. Поздрав и за Јована који је одмах несебично понудио помоћ у пчеларењу РВ кошницом.

Nebojsa Jankovic:
Drage kolege, hvala da dobrodošlici!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju