Pčelarske manifestacije > Autorska predavanja članova foruma Košnice Voja

Предавање у Убу 25. 02. 2023. године.

(1/2) > >>

Vojo Brstina:
На позив драгих пријатеља и пчелара Уба јуче сам у Убу у дому културе са велим задовољством оджрао предавање пчеларима Уба и околине као и гостима који су дошли из околних градова.
Почели смо у 12 сати и завршили око 15 сати и 30 минута.

Појаснио сам мноштво проблема и узорака наших грешака које правимо у пчеларству и понудио решења за исте.

Тих три и по сата били су кратак период да бисмо о свему довољно говорили али смо навели оно што је најважније.

Хвала драгим пријатељима на гостопримству, изузетно пријатној атмосфери и на дружењу. 

Поздрав драгим пријатељима...

Tanja Dopuđ:
Војо,
има ли снимка предавања?

...леп поздрав...

Vojo Brstina:

--- Citat: Tanja Dopuđ  Februar 26, 2023, 21:42:42 ---Војо,
има ли снимка предавања?

...леп поздрав...

--- Kraj citata ---
Госп. Тања, хвала вам на интересовању и на поздраву.
Снимао је Мишко Евтић, председник пчеларског удружења Нуклеуз из Ваљева а колико је снимио не знам.

Поздрав драгим пријатељима...

Zoran Vučković:

И ја бих волео да погледам то предавање па ако неко буде имао неке информације да ће се поставити на неку интернет платфору онда нека нам јави.

Rakovac Goran:

Разговарао сам са двојицом колега који су присуствовали предавању . Обојица га оцењују као одлично са већим бројем конкретних одговора на одређене ситуације у пчеларењу РВ кошницом. Очекују да снимак буде негде објављен те би било добро да се пребаци на овај форум.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju