Pčelinji proizvodi > Pčelinji otrov
Lecenje pcelinjim otrovom
slobodan ilic:
Pcelinji otrov je u medicini poznat i priznat pod imenom VENOM i ako trazite gde i kako se upotrebljava koristite ovaj izraz dobicete daleko vise informacija.O mom iskustvu sa artritisom na prstima ruke pisacu na prolece za sada su odlicni rezultati a volio bi da cujem ako neko ima vise iskustva .Pozdrav
Saša Tatomirov:
Pceljinji otrov koji se za sada najmanje koristi od svih pcelinjih proizvoda je najlekovitiji njihov produkt. Koristi se za lecenje reumatoidnih problema, preko vaskularnih tekoba ,raznih bolova(neuralgija, itd.) , Parkinsonove bolesti, Alchajmerove, ,a pokazao se da i ubija tumorske celije kod nekih oblika karcinoma o cemu ce nauka u buducnosti jos mnogo reci. Jedan lekar je rekao:"AKO NEMATE DRUGI LEK ZA BOLEST ,UZMITE APITOKSIN". Apitoksin je lek buducnosti , to je sigurno.
milosav moretic:
Ova tema vec duze nije razradjivana a kako je skorije otvorena tema o proizvodnji(sakupljanju) pcelinjeg otrova, ne bi bilo lose da uporedo i nju osvezimo.
Naime, kako mi je jedan blizak rodjak pricao(doktor veterine inace) da mu je poznat jedan od nacina lecenja reume i artritisa pcelinjim otrovom, pozivam cenjene kolege pcelare da ako su u toku sa ovom terapijom, nesto kazu-iznesu u ovoj temi. Ako se dobro secam, pricao mi je da pcele terba pustati da vas ujedaju za jedno rame i kuk naizmenicno(prvi dan po jedna pcela za jedno rame i suprotan kuk, drugi dan, drugo rame i opet suprotan kuk) i to ponavljati odredjen broj dna, tako da naredni dan bude pcela vise, povecavati broj pcela. No, raspitacu se o tome pa cu izloziti.
Pozdrav svima iz Sumadije
Rakovac Goran:
И ја сам у више наврата чуо за сличну терапију али не знам детаље о броју дана , броју пчела ... Уколико неко зна нешто више о овом начину лечења било би заиста лепо да овде са нама подели та искуства.
Bojan Šušnjar:
Negdje sam pročitao da statistički gledano pčelari znatno manje oboljevaju od reumatskih oboljenja. Navodno se to povezuje sa nadprosječnom izloženosti pčelinjim ubodima. Ova tema nije mnogo zastupljena a trebalo bi svakako da jeste.
Pozdrav.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju