Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Pčelarske manifestacije i skupovi SPOS-a
Treći državni pčelarski sajam
Vojo Brstina:
U Beogradu će se 12. i 13. februara 2011. godine odžati "Treći državni pčelarski sajam".
Nadležni iz SPOSa su verovatno pripremili neki program po njihovoj meri..
Verovatno da je program već objavljen na sajtu SPOSa.
Što se mene tiče, mogu samo da kažem da iz principijelnih razloga neću doći na treći državni sajam pčelarstva u Beograd.
Pozdrav svima......
Goran Stanojevic:
Iskreno Vojo, ne svidja mi se tvoja odluka. :(
Vojko Aleksic:
То се налази овде: http://www.spos.info/
Са леве стране пише: ДРЖАВНИ САЈАМ, одатле излазе две опције: ПРОГРАМ и УСЛОВИ УЧЕШЋА. Одаберете и читате по жељи.
Ни ја не видим разлога да идем на Трећи државни пчеларски сајам. Био сам на прва два, доста више. Чекам Каменово без Пчеле.
Поздрав свима ;) :D
Vojo Brstina:
--- Citat: Goran Stanojevic Januar 28, 2011, 13:51:31 ---Iskreno Vojo, ne svidja mi se tvoja odluka. :(
--- Kraj citata ---
Ni meni dragi moj Gorane, nije ni draga ni laka, al tako mora da bude.
Pozdrav svima......
Milic Vukic:
Ja nisam bio ni prošle godine. ove godine takođe neću ići. Iskreno ne volim gužvu i svo maltretiranje koje treba podneti.
Ali to nikako ne znači da ne podržavam Državni sajam i sve pozitivne stvari koje donosi za naše pčelarstvo. Ja sam bio za organizovanje jedne centralne pčelarske manifestacije u organizaciji SPOS-a, Državni sajam to jesta i zato ima moju podršku.
To što ja ne podržavam izbor člana IO SPOS-a sa 1/3 glasova prisutnih delegata na Skupštini isključivo iz principijelnih razloga, apsolutno ne menja moj stav o Državnom sajmu.
Ako su se neki posvađali sa pravom i matematikom ja sa svojim principima nisam.
Pozdrav.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju