Radovi na pčelinjaku > Pčelinjak

vodjenje evidencije pčelinjaka

<< < (13/13)

Anto Dankić:
Vodim dnevnik u bilježnici i ona je stalno u alatu kod pčela. Tu uglavnom pišem bilješke u što kraćem obliku tipa 8L 2P 4M Žuta(matica) onda kad dođem kući prepišem sve u excel tablicu i opet sve stavim na google disk kao backup. Ovo mi je zgodno jer mogu kasnije detaljno pregledati šta mi se dešava na pčelinjaku i sa čojedinim društvom. Bilježnice od prošle godine uglavnom bacim kada sve prepišem jer budu uljepite sa voskom medom i propolisom

Bojan Šušnjar:
Anto super je to kada se ima u elektronskom obliku.
Ja sam inače za napredne tehnologije ali ovako će svaka košnica imati svoju ličnu kartu koja je prati. U svakom trenu imam telefon kod sebe i mogu da slikam ovaj formular pa da ga dalje evidentiram na računar ali mi treba na sam pogled da znam šta je unutra. Paralelno vođenje ne smeta samo što traži malo vremena. Mogao bih ja to putem telefona da vodim i da mi bude dostupno jer imam internet preko mobilne mreže ali je to nepraktično jer umazane rukavice i telefon ne idu skupa.
Vidjećemo, možda i griješim ali mi se čini da će mi ovako biti lakše. Vrijeme će pokazati...

zoran drpljanin:
Ja i nisam bas za NAPREDNE, pa makar i tehnologije, klasika mi je nesto bliza i sigurnija, sveska i pisi...

Bojan Šušnjar:
Zoki ja stalno drndam po računaru uglavnom zbog prirode posla kojim se bavim ali su mi neke stvari ipak draže na papiru.   ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju