Pčelinji proizvodi > Polen

PERGA

<< < (2/8) > >>

nikolatodosic:
Kolega Esade,
Ako neko od vasih kolega dolazi za vikend na Sajam u Beograd, neka me poseti na standu "Pcelarstvo Todosic- Valjevo" i preuzme. Ako neodgovara, preko privatne poruke cemo se dogodvoriti.
Cena zumbe je 500,00 din.
Pozdrav od Nikole

Esad Jusić:

--- Citat: nikolatodosic  Februar 07, 2013, 11:02:08 ---Kolega Esade,
Ako neko od vasih kolega dolazi za vikend na Sajam u Beograd, neka me poseti na standu "Pcelarstvo Todosic- Valjevo" i preuzme. Ako neodgovara, preko privatne poruke cemo se dogodvoriti.
Cena zumbe je 500,00 din.
Pozdrav od Nikole

--- Kraj citata ---

Dbro druže. Nemam koga da te nađe na Sajmu, jedino stara linija: Vojo-Zdravko.
A koliko je to u evrima/eurima ili KM?

Pozdrav, svako dobro!

stevanovic sveto:
http://pollen.ucoz.kz/index/perga_pchelinaya_naturalnaya/0-6

Na ovom linku sam našao veoma zanimljiv tekst i slike o pergi. Vredi pročitati i pogledati. Pozdrav.

PS Dogodine moram zaposliti onu Todosićevu spravicu (zumbu).

Никола Маодуш:
Г. Свето,
Први пут видим како изгледа перга у саћу. Свака вам част за слике. додуше за текст ћу морати упослити Гуглов преводилац.
Да ли сте размишљали да пергу не вадите зумбом, већ да је исецате заједно са саћем, сечете на мање комаде и убаците у мед? Претпостављам да би тако имали много мање посла са вађењем перге, а и добијате комплет производ - мед, саће, перга (под условом да саће није старо).
Свако добро.

stevanovic sveto:
E, u tome je stvar. Pergu pčele obično ostavljaju u starom saću u kom je bilo leglo. Jednom prilikom su mi pčele kod EV izgradile saće u ramovima u kojima nije bilo satne osnove i napunile ga polenom i medom. Jedan takav ram sam iskoristio za svoje potrebe, ali ostale sam morao da ostavim, jer sam smatrao da je to njima potrebnije. Pozdrav.

PS  Evo, nađoh jednu sliku jednog takvog rama (EV)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju