Bolesti i lečenje pčela-Štetočine i borba protiv njih > Ostale vrste bolesti
smrtonosne antene
Bojan Mitrovic:
Ako sam promasio mesto narednoj temi molim vas premestite je gde treba.
Posto znamo da su signali mobilnih telefona smrtonosni za pcele, odnosno zbob signala se desava da pcele polako nestaju sa ovog sveta a sgnal u blizini direktno i momentalno uznemirava pcele pitam se koliko treba pcelinjak da bude udaljen od onih velikih crveno-belih antena koje se masovno postavljaju.
p.s. neki ljudi imaju vise mobilnih aparata od poziva dnevno, a aparati im vrede kao pola garsonjera.
Рајко Борић:
Штетност мобилне телефоније за живи свет је један од разлога што га не поседујем. Не желим да дајем свој допринос. Понекад би мобилни могао да буде користан али је боље да човек планира, припреми се и на време договара.
Bojan Mitrovic:
Sve pohvale za gospodina Rajka sto je odoleo nepotrebnoj spravi, ali jos uvek neznamo BEZBEDNU daljinu za pcele.Meni kod odabira lokacije se desava da na koju god stranu da krenem uvek se od jedne udaljavam a drugoj anteni priblizavam.
Veebaju me sa svih strana
Radovic Dragan:
Mobilni telefoni u savremenoj civilizaciji jesu potrebni i tu nema sta da se prigovori,..i sto se tice posla i ne daj boze neke nesrecne situacije, a i sada su takvi da na telefonu imas sve sto ti treba : fotoaparat,GPS navigaciju,telefon,digitron,podsetnik..itd da ne nabrajam. Ali posto sam uveren da smetaju pcelama trebalo bi da se donese neki propis gde se ti predajnici mogu postaviti. Kod nas posto ionako nema zakona nigde, svi stavljaju gde im odgovara, a za druge ih ne zanima i da li to nekome smeta. Pcelari na pcelinjaku bi trebali jednostavno da ugase telefon. Ja sam snimiao pcele sa mobilnim i mozete cuti pred kraj snimka kako pcela udara u telefon kao kamikaza, u sta sam se uverio da im jako smeta,..od tada mi je ugasen mobilni kada sam na pcelinjaku,..ili udaljen na 20-tak metara.
zivomir gujanicic:
ПЧЕЛЕ СУ СНИМАНЕ ИСПРЕД КОШНИЦЕ, СА УДАЉЕНОСТИ ИЗМЕЂУ 1 ДО 2 МЕТРА. ТЕЛЕФОН ЈЕ СТАЈАО У ВИСИНИ ГЛАВЕ СНИМАТЕЉА. ПЧЕЛАРИ ЗНАЈУ КАКО СЕ ПЧЕЛЕ ПОНАШАЈУ КАД СЕ УЂЕ У ТАЈ ЊИХОВ ПРОСТОР. ПОЗДРАВ. ИЗВИЊАВАМ СЕ НИСАМ ИСКЉУЧИО ВЕЛИКА СЛОВА , МОЛИМ ДА МИ СЕ НЕ ЗАМЕРИ.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju