Alati i oprema za pčelarenje > Alati i oprema

kontejneri za RV kosnicu

(1/37) > >>

Sinisa Mirovic:
Da li je neko razmisljao o postavljanju RV kosnice u kontejner i trako smanjio posao oko selidbe.Obzirom na velicinu kosnice (41x41) u kontejneru bi ostalo podosta mesta za nesmetani rad ili boravak.Zanima me da li neko ima nekakva iskustva u vezi ovog ili kakvu ideju.

Lazovic Zivojin:

--- Citat: Sinisa Mirovic  Novembar 26, 2011, 13:36:05 ---Da li je neko razmisljao o postavljanju RV kosnice u kontejner i trako smanjio posao oko selidbe.Obzirom na velicinu kosnice (41x41) u kontejneru bi ostalo podosta mesta za nesmetani rad ili boravak.Zanima me da li neko ima nekakva iskustva u vezi ovog ili kakvu ideju.

--- Kraj citata ---
Razmišljao sam ja sa nekoliko mojih prijatelja. Neka ideja postoji. A nakon konsultacija sa našim kolegom Zvonkom Babićem, (on ima baš debela iskustva sa izradom kontejnera i njihovim korišćenjem za LR košnice), nastala je neka osnovna zamisao kontejnera za 48 RV košnica.
Pozdrav

Sinisa Mirovic:
Koliko ljudi kod nas pravi kontejnere za prodaju ,ako izuzmemo "Sumadiju "iz Kragujevca i jos jednog privatnika iz istog grada?

Sinisa Mirovic:
Vidim da nema iskustva niti interesovanja da se pcelarenje RV podigne na veci nivo, odnosno da sa sistema utovar istovar,vezivanje, postolja itd predje na kontejnerski sistem pcelarenja.Mislim da se tema sama zatvorila i pre nego sto smo je otvorili.

Vojo Brstina:
Kolega Siniša,
Mene lično interesuje ova tema i ako neke kolege misle da nisam zainteresovan. Na žalost nemam nikakvog iskustva pa i sam očekujem hoće li neko da se javi.
U nekom budućem vremenu (za koju godinu) ako bude zdravlja i ja bih najverovatnije napravio neki kontejner.

Nadajmo se da će se neko javiti sa iskustvom.

Pozdrav svima.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju