Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Aktivnosti Spos-a

Simpozijum Apimondije Beograd februar 2012.god.

(1/2) > >>

Vojo Brstina:
Danas je u Beogradu u Sava centru otvoren Simpozijum Apimondije.

Simpozijum će trajati dva dana tokom kojih će biti održana razna predavanja koja treba da unaprede i osavremene naše pčelarstvo.
Koliko znam učesnici će moći da kupe Zbornik radova u  čijem će sastavu biti predstavljeni radovi sa održanih i predviđenih predavanja koja će sutra biti održana.

Ima li neko nešto više informacija?

Pozdrav svima......
 

stevanovic sveto:
Danas sam bio u "Sava Centru". Došao sam pre devet a uspeo sam da dobijem ulaznicu u 11 sati. Bila je veoma velika gužva, koju možemo da zahvalimo organizatoru pa ma ko on bio. Zamalo se nisam predomislio i vratio nazad. Nisam ulazio u dvoranu za vreme predavanja, pa ne mogu opisati koliko je bilo učesnika Simpozijuma. Vreme sam potrošio obilazeći izložbu pčelarske opreme jer me to više zanimalo od samog skupa Apimondije. Uz ulaznicu dobio sam i Zbornik koji još nisam raspakovao (umotan je u plastičnu foliju). Na sajmu sam sreo mnogo forumaša sa ovog i SPOS-ovog foruma, družili smo se, slikali i na kraju razišli. Zahvaljujući njma poneo sam neke lepe utiske sa Simpozijuma. Evo nekoliko slika sa današnjeg druženja u "Sava Centru". Pozdrav.

Sinisa Mirovic:
koliko citam na internetu pozdravni govor ovom prilikom je uprilicio i ministar poljoprivrede upravo onaj sto je uveo kredite za pcelare i ukinuo subvencije, nije mi jasno koje zasluge ima on za razvoj pcelarstva u Srbiji.Vise bih cenio  organizatore kad nebi politizovali kongres i politicare ignorisali narocito sad kad im je predizborna kampanja.
Koliko se secam nekadasnji presednik Srpske vlade Desimir Jeftic je pokusao sa otvaranjem instituta za pcelarstvo u Mitrovom polju kod Krusevca i to je za svaku pohvalu ,a ovaj danas uvodi kredite ukida subvencije i vi ga uvazavate ,nerazumem.

stevanovic sveto:
Ne znam ni da je bio na Simpozijumu, nisam bio na otvaranju. Pred polazak kući sam zavirio unutra i napravio onu jednu fotografiju. Tada je bila pauza. Pozdrav.

Azem Tursić:
Posjetioci Simpozijuma bili su markirani, fotografiju ću naknadno postaviti.
Bitno je napomenuti da je navedena oznaka na ruci koštala 15 Eura za posjetioce koji nisu članovi Sposa.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju