Radovi na pčelinjaku > Pčelinjak

vodjenje evidencije pčelinjaka

(1/13) > >>

Petar Lukic:
Na sajtu http://www.hivetracks.com čiji  su tvorci porodice Henson i Wilkes možete voditi potpunu evidenciju  pčelinjaka,evidenciju pregleda,pratiti vremenske prilike,gps kordinate...uz predhodnu registraciju koja je besplatna i naravno i nažalost uz znanje engleskog jezika.

Vojko Aleksic:
Evo i mog skromnog doprinosa ovoj temi u vidu formulara za evidenciju.

Svaka košnica ima svoj list.

Milic Vukic:
Petre, kako bi lepo bilo, kad bi neko od mladih programera, kome bi pomogao stručan, pčelar uradio kompjuterski program za vođenje pčelinjaka i postavio ga na internet da se može besplatno preuzeti. Možda bi SPOS to mogao da obezbedi pčelarima.
Pozdrav.

Dragan Djordjevic:
 Kolega Miliću, ja radim individualno na tome. Radi se u VBA (Access 2003), mada ide pomalo sporo. Kada je počela zima, počeo sam i ja da radim na tome, na žalost, nisam baš u potpunosti posvećen tom poslu, ali ako ne ove godine, dogodine će biti gotov, jedan kompleksan softver, sa grafičkom analizom, temperaturnim podacima i oscilacijama, jedno malo čudo.
 Samo što ne pregleda pčele samo i vrca med. Pozzz...

Vojko Aleksic:

--- Citat: Dragan Djordjevic  Januar 31, 2011, 22:09:19 ---Samo što ne pregleda pčele samo i vrca med.

--- Kraj citata ---

Dragane, utroši još jednu godinu, pa nek radi i to.  ;)  :D

Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju