Ostale teme na forumu > Apiterapija

Definicija apiterapije

(1/1)

stevanovic sveto:
 Apiterapija je, prosto rečeno, upotreba pčelinjih proizvoda u preventivi, lečenja i oporavka nekoga od neke bolesti ili lošeg stanja. To je takođe "umetnost i nauka o tretmanu i lečenje kroz pčele i njhove proizvode za korist čovečanstva i celog životinjskog carstva".

 Kada zvanična i narodna medicina ne mogu pomoći vašem zdravlju, obratite se apiterapiji. Pri pravilnom izboru i primeni pčelinjih proizvoda, u svakom slučaju ćete dobiti pozitivan terapijski efekat.

 Apiterapija je oblast tradicionalne medicine, koja obuhvata lečenje pčelinjim proizvodima i preparatima na bazi pčelinjih proizvoda. 

 Pozivam sve članove foruma da u ovoj temi iznose neka svoja saznanja i iskustva vezana za apiterapiju, a bilo bi dobro da se za svaku primenu, za svaku bolest otvori novi naslov da bi bilo preglednije. Pozdrav.

Branko Obranovic:
Evo ja sam nešto napisao o mešavini četiri pčelinja produkta.
Medovital sam ga nazvao pre četiri godine. V Ljubljani je pravi hit.
Lp Branko

Goran Stanojevic:
Odlicna tema, koja bi trebala da se rasplamsa. Branko napisi malo vise u proncetima sastojaka, da ne lutamo u eksperimentima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju