Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Aktivnosti Spos-a

SPOS-STANIMIROVIĆ-BAYER

<< < (3/3)

Dragan Djordjevic:

--- Citat: Todorović Dragan  April 20, 2014, 11:05:14 ---                                                                                 СПОС и BAYER
        А за чије ради?!

--- Kraj citata ---

Odgovor je prost ... ZA INTERESE SVOJIH DŽEPOVA ...

Dejan Stepanovic:
 Kada ekipa alavih ljudi ugleda i namirise pare u tudjim dzepovima i oseti
pa nmogu da izvuku deo za zebe onda svako sredstvo opravdava svoj cilj.Naglasio bih da se nikada nisam ljutio na ovakve -oni i njihove namere su jasne
ali me nervira podrska ljudi koji nemaju nista od toga a na sav glas podrzavaju i grcevito brane iste .
Sada je vec svima jasno da su redovi za uvlacenje u zadnjice alavih ogromne jer je opsta nemastina i svak bi da zaviri nebili se pozicionirao kao potencijalni
sakupljac mrvica .
Vecu glupost od ove nisam skoro cuo i zeljno ocekujem da vidim dalji rasplet i nastavak borbe protiv GMO.pa makar i na deklarativan nacin.Ali sad ce to da splasne jer je GLUPO napadati grupaciju koju si jos juce nagradio-pretpostavljam .
 Ko smo mi da solimo pamet i da pisemo tj pljujemo prema zvanicnicima koje je vecina izabrala?Sta dobijamo time?Nemogu se slepom oci otvarati.

Lazovic Zivojin:
Ni ja se nisam ljutio na ljude kad rade to što rade (makar i zlo nanosili), ako za to primaju platu, a za to svi zanju.
Problem  je u onima koji zlo čine volonterski

Dejan Stepanovic:
 Pa nema veceg greha negoli se ljutiti na zaposlene ljude koji ne disu od svojih funkcija i
radnih obaveza i jos moraju da gube svoje dragoceno vreme objasnjavajuci nama da to sto vidimo-nije slika
vec ono sto oni KAZU.E moj bato tu se mi ne podudaramo.Sta sad treba npr ajko je neko dobio nesto i mi pisemo o tom njegovom -dobitku i sta?
Sad ovaj zaposleni,marljivi,ugledni funkcioner treba TO da vrati i da UVREDI onog iz Minhena isto tako poslovnog coveka.
 Eto zasto npr ja nikad necu biti neki funkcioner jer ne razumem te poslovne odnose,mimiku,citanje izmedju redova.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju