Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Pčelarske manifestacije i skupovi SPOS-a

41. Фестивал меда на Ташмајдану

(1/2) > >>

Rakovac Goran:

Већ неколико дана на Ташмајдану се одвија 41.фестивал меда и трајаће још два дана.Јуче прошетао Ташмајданом. Понуда опреме сасвим пристојна.Пазарио нешто ситно од опреме тек да разбијем малер да не буде да сам џаба долазио. Видео се са неколицином старих пчелара познаника и упознао и пар нових. За данас око поднева поново планирао посету. Заказани сусрети и виђења са већим бројем чланова форума. Поздрав.

Radisa Zdravkovic:
U subotu je bio lep i sunčan dan,prava prilika da se prošeta
Tašmajdanom i obidju štandovi sa medom i opremom.Kao što
reče Goran ponuda je bila solidna i bilo je robe za svačiji džep.Po
ustaljenoj praksi,nakon obilaska štandov ,zakazan je susret starih,
a Bogami i novih drugara na čašicu razgovora i po koje pićence.Sa
prijateljima vreme brzo prolazi,tako da ćemo u buduće planirati posetu
sajmu bar na 2 dana.Evo i par sličica

Sinisa Mirovic:
Ko  je osvojio nagrade  za inovacije na Tasu.

Milos Obradovic:
Da se javim i ja...
Na Tasu sam bio u subotu i na put sam krenuo ranom zorom oko 3 ujutru da bih stigao do Krusevca i u 6 sati zajedno a oko  pola 7 sa mojim prijateljem Radisom krenuo put Beograda, u Beograd smo stigli oko pola 11 i krenuli u avanturu razgledanja standova probijajuci se kroz guzvu sretosmo dosta ljudi i videsmo dosta interesantnih stavari u popodnevnim satima tj oko 1 sreli smo se sa prijateljima iz Makedonije i Gradom iz Beograda  a posle toga sa nasim velikim prijateljima Goranom Rakovcem i Vojom otisli smo u obliznji kafic i nastavili druzenje kasnije su nam se pridruzili  i kolege makedonci i starno je to bilo jedno prelepo druzenje nazalost oko  3 smo morali da krenemo da kupimo sta nam treba na sajmu jer oko 4 smo imali zakazan prevoz za krusevac, Vreme je proletelo provelismo se super ostaje samom zal sto nismo ostali duze da se druzimo sa prijateljima ali sledeci put popravicemo mi to...

pozdrav Prijatelji

Dragan Milenković:
                 Evo i mene. U petak sam obišao festival, doduše dugo sam putovao :), i mogu reći da je dosta stvari sa sniženom cenom. Brojna oprema koju sam nabavljao u pčelarskim radnjama, ovde je bila jeftinija za 30-40%. Veeelika ponuda meda i ostalih proizvoda, ali slabo je išla prodaja ( bar sam ja tako ocenio). Što se tiče nekih druženja, ja sam na ovom forumu relativno nov, tako da nisam još bio u kontaktu sa nekim forumašem osim naravno našeg domaćina Voje Brstine kojeg, imao sam čast da ugostim u svom domu. Pozdrav svima sa porukom računajte i na mene.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju