Pčelinji proizvodi > Vosak i satne osnove

Plasticne satne osnove

(1/13) > >>

Stamenković Predrag:
Pozdrav svima, dali je neko probao ili koristi plasticne satne osnove, vidim da se prodaju i kod nas pa me interesuju iskustva. Hvala.
Evo i linka gde sam pronasao i gde mogu da se nabave.
 http://www.limundo.com/kupovina/Umetnost/Ramovi-pribor-i-oprema/Plasticna-crna-satna-osnova-za-LR-kosnice/45169069

Bosko Kolarevic:
Pozdrav svim pcelarima,zelim samo da Vas obavestim da u Pcelar doo imate da kupite dobre i kvalitetne plasticne satne osnve za LR ramove.Cena je 130 dinara po komadu i dodje mu na isto kao i vostane kad se preracuna,samo je razlika sto su plasticne vecne.Pozdrav.

Mileta Bunčić:
Več je pisano na forumu ali aj da se podsetimi plastićne satne osnove proizvodi i prodaje kolega Nikola Todosić, inače i član ovog foruma Možda bi on mogao da nam da malo vise informormacija oko plastičnih S.O. a  evo i link ka njegovoj stranici : 

http://pcelarbnt.com/

Pozdrav.

Bosko Kolarevic:
Postovanje drage kolege,zanima me da li moze neko da mi objasni kako se skida vosak sa plasticnih satnih osnova?Pcelar koji me poducava pcelarenju je strogo protiv plastike,zbog toga sto kaze da nije prirodna,a drugi razlog je sto je vrlo tesko skinuti vosak sa plasticne satne osnove.Kaze da je to mozda u redu ako neko ima malo kosnica,do desetak,ali kad je u pitanju veci broj kosnica,kao sto on ima (preko 200) onda je nemoguce da se brzo skida vosak sa satnih osnova i da je mnogo prakticnije potopiti cele ramove u veliki kazan i topiti sve zajedno.Ukoliko neko ima resenje,molim Vas da mi odgovori kako bih mogao da razgovaram sa uciteljem na ravnoj nozi i da imam argumente za postavljanje plasticnih satnih osnova u kosnice bez da mi ucitelj pridikuje.Hvala u napred.

janko bizic:
topionik na paru,ide odlicno -isprobano

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju