Ostale teme na forumu > Ostale teme van pčelarstva

Слободна тема...

(1/29) > >>

Vojo Brstina:
Наш драги Матија Бећковић...  :D

Ниси ти више мали...

Поздрав драгим пријатељима...

Ivica Bogdanovic:
Evo Miloše poziv od mene da, ukoliko svraćaš do Gorana u Radovanje, skokneš i do mene jer nisam daleko, mada smo se upoznali na kratko na sajmu, ali eto prilike da se bolje upoznamo i da popričamo o pčelama. Naravno, možeš povesti i Gorana ☺

Milos Obradovic:
Hvala na pozivu Ivice, unapred se radujem susretu...a sto se tiče Gorana pokusacu da ga nagovorim da krene samnom :)  znas da on ne voli ta druzenja ;) ;) ;)

Rakovac Goran:

Да не дангубимо превише. Ево одмах предлога термина када се можемо видети. Половином септембра користим мини годишњи одмор од 5.дана тако да саставим два викенда . Викенд седамнаестог на осамнаести септембар ми је слободан термин када можемо обићи Ивицу у Плажанима. Милоше теби ово време вероватно одговора ( завршићеш шљиве ) још само да се Ивица сложи.
                             Ресава је иначе прелеп крај који вреди обићи. Моји су иначе , по женској линији из тог краја из Миливе од Животића. Можда Ивица познаје некога из те фамилије. Иселили су се још пре стотинак година , после првог светског рата за Јагодину. Одавно нисам обилазио тај крај можда има и десетак година. Задњи пут сам тамо водио рођаке из иностранства да виде Манасију , Лисине , Велики бук , Ресавску пећину ... 
                             Врло радо бих поново прошао тим крајем . Ако је предложени термин у реду потврдите да на време све усагласимо. Поздрав Раковац.

Milos Obradovic:
Iskreno se nadam da ce se sljiva zavrsiti do tada a i da se ne zavrsi uzecu dan dva odmora i obici prijatelje ...upravo gledam cene smestaja u okolini Despotovca jer u njegovoj okolini ima mnogo toga da se vidi a jedan dan je malo za obici sve ...
Zakljucak:
Datum Odgovara i Predlog mi se svidja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju