Ostale teme na forumu > Ostale teme van pčelarstva

Слободна тема...

<< < (2/29) > >>

Ivica Bogdanovic:
U kalendaru mi je upravo zaokruzen taj vikend, tako da je dogovor pao što znači da vas očekujem. Inače moj predlog je sledeći: u subotu 17. septembra u prepodnevnim satima da se nadjemo u Svilajncu. Tamo obidjemo Prirodnjački centar sa dinosaurusima i odatle idemo kod mene kući u Plažane na ručak. Popodne koristimo za pregled mojih pčela i za ćaskanje, a ima i drugar nekoliko DB pa mu verovatno ne bi smetalo da ih pogledamo i razmenimo iskustva. Uveče pičimo za Despotovac kod mene u stan i tu prenoćimo (svako o svom trošku). Neće vam izaći ni 100€ prenoćište. Hehe, zezam se naravno, ima mesta za petoricu, ako spavamo po dvojica u krevetu. Na pod mogu da stanu daleko više. ☺

Ivica Bogdanovic:
Nedelja doručkujemo i idemo u manastir Manasiju, zatim Resavska pećina i vodopad Lisine gde predlažem ručak. Odatle možemo na dve strane. Prva je put manastira Ravanice gde možete kupiti meleme i lekovite sirupe koje monahinje prave. Iz Ravanice u Ćupriju gde možemo svratiti kod kolege Miodraga sa foruma koji ima RV i čiji poziv imam da ga obidjem, ali ukoliko njemu to bude odgovaralo. Odatle u Jagodinu u Zoovrt, muzej voštanih figura i izletište potok gde bismo se i rastali.

Ivica Bogdanovic:
Drugi predlog je da iz Lisina idemo na Krupajsko vrelo, svratimo u Zov Homolja na vlaški kačamak i onda u manastir Gornjak preko Krepoljina. Zatim na terme Ždrelo i tu da se rastanemo. U oba slučaja možda naletimo na neki kontejner pa Miloš može slikati ☺ Mislim da je prvi predlog sadržajniji mada daleko od toga da je drugi manje zanimljiv. Ako podranite u subotu možda možemo i tad iz Svilajnca da obidjemo drugi predlog, ali na juriš. Odlučite sami, ja sam dao predloge, vaše je samo da ponesete po zelembaća pa ćemo lako. ☺☺☺ Čujemo se momci

Nenad Tucakov:
Čekajte, polako....
Pa šta ja n'umem da je'm jagnjetinu u Lisinskom raju?
A imam i šator...

Ivica Bogdanovic:
Što se mene tiče može, a vi se dogovorite ko će da šoferira i gde će ko da se ukrcava. Samo javite brojno stanje dan dva ranije, da podgojim pile. ☺

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju