Pčelinja paša > Lokacije pašnih terena

Deliblatska peščara

<< < (2/3) > >>

Бранко Гојковић:
Теча моје супруге имао је у Делибаладској пешчари око 60 друштава. У једном тренутку је имао у магацину 2,5 т меда.
Сада има око 5-6 кошница. Разлог толиког пада је то што локални мештани немилосрдно прскају околне парцеле пестицидима и потровали му доста пчела.
Носио је на анализу и отров је главни узрок угинућа пчела.
Не знам тачно на којој је локацији држао пчеле негде према Панчеву - Ковину.

Edi Daruši:
U utorak ili u sredu selimo.

Nenad Tucakov:

--- Citat ---Не знам тачно на којој је локацији држао пчеле негде према Панчеву - Ковину.

--- Kraj citata ---
Sa tačke gledišta iz Peščare, to su dva jako različita pravca. Verovatno je oko nekog naselja, gde ima obradivih površina.
Možda bi mogli pitati teču. ;)

pizurica aleksandar:
Kazu procvetao barem u deliblatskoj pescari. Nema slobodnih kamiona za selidbu. Konvoji krecu ... kosnice moje pune repice ... ludilo moga mi se desava. ima li ko vagu u pescari da znam koliko teba da se nerviram :) 

Marko Brkic:
Danas mi poslao prijatelj fotografiju da na obodu cveta bagrem...  :o ???

Bio sam tamo za vikend, pcele unose kao lude, a nije mi bilo jasno sta jer je prosao suncokret. Inace, pescara je zelenija nego ikad u julu, u ovo vreme obicno sve zuto da ne moze biti zuce kad ono kao u aprilu :D Jel moze neko da mi potvrdi?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju