Bolesti i lečenje pčela-Štetočine i borba protiv njih > Varoa

štapići protiv varoe"BAND"

(1/6) > >>

Dragan Jovanovic 75:
             Kolege, ima li neko iskustva sa "band" štapićima nemačke proizvodnje?  Kod mene u Loznici sam samo to mogao da nadjem u prodaji.

zoran drpljanin:
Mora da su Bajerove, sada ih guraju ovi iz SPOS-a,  samo da nisu nase..... Naruci Herbu i uzivaj...

Mogao si recimo tretman brstivarom na truleksu i posle Herbu...

Goran ilic:

--- Citat: zoran drpljanin  Avgust 13, 2017, 07:41:29 ---Mora da su Bajerove, sada ih guraju ovi iz SPOS-a,  samo da nisu nase..... Naruci Herbu i uzivaj...

Mogao si recimo tretman brstivarom na truleksu i posle Herbu...

--- Kraj citata ---
Kolega Zorane,moze li link gde to pise "da ovi iz SPOS-a guraju Bajerove"????

zoran drpljanin:
Ma ne Gorane, znas i sam za Apigard i ko ga uvozi i propagira. pa na osnovu toga i pisem. Pa zar tamo nije povedena haranga na Herbu, bez ikakvih osnova i validnih analiza. Samo na osnovu pisanja nekog coveka, koji niti je pcelar niti novinar, a pisao u BH Pcelaru, I sada odjednom se po prodavnicama pojavise ove Bajerove letvice, a nigde Herbe... Suvise ocito da bi bilo slucajno, naravno ko hoce da vidi.. Ja jos nisam bio pcelar, doduse i sada sam pocetnik, kada je SPOS to uradio jos nekom od proizvodjaca sa ovih prostora, i kasnije su isle tuzbe itd. pa je covek nastavio proizvodnju....Dokle god zatvaramo oci i cutimo, ovako ce nam biti....Bolje nismo ni zasluzili..

Sinisa Mirovic:
Koja je aktivna materija kod tih stapica Bajerovih i gde se kupuju,posto pcelarsko "trece oko " casopis ne kupujem .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju