Bolesti i lečenje pčela-Štetočine i borba protiv njih > Varoa

štapići protiv varoe"BAND"

<< < (2/6) > >>

Dragan Jovanovic 75:
                  Nigde nisam video oznaku bayer, ali mi ambalaža superstrip-a deluje mnogo pismenije od ove nemačke. Prodavac u radnji ne zna ništa o proizvodu sem da su prethodni kupci zadovoljni opadanjem varoe.

Драган Николић:

--- Citat: Goran ilic  Avgust 13, 2017, 15:06:57 ---

--- Kraj citata ---
Kolega Zorane,moze li link gde to pise "da ovi iz SPOS-a guraju Bajerove"????
[/quote]
Отвориш насловну страну сајта СПОС и очи ти истера реклама за Bayer.

Goran ilic:

--- Citat: Драган Николић  Avgust 13, 2017, 22:25:25 ---
Kolega Zorane,moze li link gde to pise "da ovi iz SPOS-a guraju Bajerove" ??? ?

--- Kraj citata ---
Отвориш насловну страну сајта СПОС и очи ти истера реклама за Bayer.

A,jesi li ti "mozda" cuo da je Bayer proizvodjac Chek Mite koji je jedan od registrovanih lekova za borbu protiv varoe u Srbiji....

Milan Krstić:

--- Citat: zoran drpljanin  Avgust 13, 2017, 18:00:08 ---Ma ne Gorane, znas i sam za Apigard i ko ga uvozi i propagira. pa na osnovu toga i pisem. Pa zar tamo nije povedena haranga na Herbu, bez ikakvih osnova i validnih analiza. Samo na osnovu pisanja nekog coveka, koji niti je pcelar niti novinar, a pisao u BH Pcelaru, I sada odjednom se po prodavnicama pojavise ove Bajerove letvice, a nigde Herbe... Suvise ocito da bi bilo slucajno, naravno ko hoce da vidi.. Ja jos nisam bio pcelar, doduse i sada sam pocetnik, kada je SPOS to uradio jos nekom od proizvodjaca sa ovih prostora, i kasnije su isle tuzbe itd. pa je covek nastavio proizvodnju....Dokle god zatvaramo oci i cutimo, ovako ce nam biti....Bolje nismo ni zasluzili..

--- Kraj citata ---

Istina je drugačija a to je da je Zvanično MAĐARSKI pčelarski savez objavio informaciju.

zoran drpljanin:
Ma pusti to, covek koji je pisao, je to prvo napisao u BH Pcelaru i on objavio to za Madjare. Opet kazem i ponavljam, imena coveka nema medju novinarima,ni medju pcelarima.Onda je clanak objavljen na SPOSU... Samo ne znam zasto u Subotici, cak i na buvljaku, prvo nestane Herba i kolege iz Madjarske, pune gepeke sa njom i preko grane....No ,nije moje da ja branim Herbu. Ali je cinjenica da obara, da je pcelari, bar ovde u Vojvodini koriste i da je NAS, proizvod..... I kao takva, ubedljivo najprodavanija u rangu letvica za obaranje varoe...Pa naravno da smeta na trzistu, kao i Galenika i nase Azotare, fabrike bele tehnike, namestaja...Nikada se mi Srbi u pamet dozvati necemo, nego za par sendvica i dnevnicu u autobuse za BOLJE sutra ......Gde je reka meda i fabrika za preradu.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju