Ostale teme na forumu > Ostale teme van pčelarstva

Афоризми

(1/6) > >>

Rakovac Goran:

АФОРИЗАМ - кратка и у одређеном облику исказана изрека која кратко и веома јасно изражава једну мисао. Мудра поучна изрека . За почетак два урамљена непоновљивог Душка                  Радовића .

dusan lazic:
Dajte mi dobro dete, pa će te videti kakav sam roditelj-D.Radović.

(ne znam dali sam baš doslovce preneo...po saćanju...)

Zoran Vučković:
Jednom mi reče moj pradeda... onaj slabovidi što bejaše u mađarskom zarobljeništvu zadobi neku jektitku pa mu ode na oči...
Ne pljuj tamo gde si kusao i ne kusaj tamo gde si pljuvao... onomad kad mu ispričah jedan aktuelni skorašnji događaj...
Nego, sinko, retko mi udrobi jučerašnjeg leba u današnju supu jer... pari gušicu vadi kašljicu....

Verovatno nije aforizam ali neće da škkodi a što ne škodi to onda valjda koristi...

Rakovac Goran:

Пар афоризама из пера Радета Јовановића .

1. У почетку беше реч.
                     То је само још један доказ да је највеће зло слобода говора.

2. Влада је обећала будућност по мери грађана.
                      Гробари већ узимају меру.

3. Кад је Бог делио памет ми смо већ били одвојили државу од цркве.

Rakovac Goran:

Да нам је раније била ова памет још раније бисмо све упропастили.

Наша политичка сцена се укрупњава. Јавне личности су нам све дебље.

Милан Тодоров

Зарад здравља народа држава своје болети лечи у иностранству.

Светлана Јовановић

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju