Pčelarske manifestacije > Pčelarske manifestacije i skupovi

Predavanje Gorana Tomića

(1/1)

Bojan Šušnjar:
Evo poželio sam da otvorim ovu temu iz nekoliko razloga.

Prvo tek sam nedavno pogledao Goranovo predavanje i jako mi se dopao način na koji čovjek donosi ono što je naučio u svom radu.
Za predavanje sam saznao kroz Šoletovo pisanje u nekoj od tema pa me zainteresovalo. Nakon toga sam pretragom došao do videa.

Drugo shvatio sam da nisam jedini koji nije pogledao predavanje a smatram da svakako zaslužuje svačiju pažnju.
Naime u predavanju je akcenat bačen na Farar osmicu sa kojom Goran radi pa je možda to razlog što se ljudi nisu dovoljno zainteresovali. Pogledao sam predavanje dva puta i namjeravam još bar jednom da ga pogledam. Traje dosta dugo i jednostavno je nemoguće upiti odjednom sve o čemu Goran govori pa smatram da ga treba gledati više puta.

Osim navedenog Farar ram je dimenzija jako sličnih ramu RV košnice pa je tako i njegov način rada moguće prilagoditi RV košnici. Istina njegove osmice imaju dva rama manje ali ipak vrijedi prodiskutovati i čuti mišljenje kolega.

Mislim da je ovo jedno od *najprizemnijih i najrealnijih predavanja koje sam do sada pogledao bez mnogo teoretisanja i smaranja nepotrebnim informacijama.

* Ovo je kompliment naravno.

Uživajte...
Pozdrav svima...

Milos Obradovic:
Na Bojanov savet tj predlog odgledao sam i sam dva puta predavanje kao i drugo predavanje tj debatu u kojoj je Goran pre ovog predavanja takodje izneo mnoge korisne savete dok je u predavanju detaljno objasnio...Kao sto rece Bojan nije dovoljno samo jednom odslusati predavanje vec mora par puta ja se upravo pripremam da veceras odslusam jos jednom predavanje ...
Predavanje je veoma interesantno za slusanje jer Goran prica veoma razumljivo bez komplikovanja i filozofiranja u ostalom pogledajte tj poslusajte predavanje i bice vam jasno...Pozdrav

Anto Dankić:
Slažem se, Tomić je vrlo kvalitetan predavač. Nije dovoljno znati, treba znanje znati i prenjeti. Nadam se da će izaći još koje njegovo predavanje. I sam sam odgledao predavanje 2 puta (da mi legne) i prebacio ga na tablet pa ma poslu kad uhvatim vremena ponovim neke stvari.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju