Ostale teme na forumu > Pitajte pčelari početnici

SUBVENCIJE ZA PČELARSTVO

(1/2) > >>

Zoran Vilotić:
Poštovani ,
Interesuje me da ima nekih novosti oko podnošenja subvencija po košnici za ovu godinu . pošto je vanredno stanje a može da potroje i do kraja Maja , kako podneti dokumentaciju jer veterinarska stanica koja je zadužena za lokaciju mog pčelinjaka nije iz mog grada.
Unapred Hvala.
Pozdrav,
Zoran

Miloš Manojlović:

--- Citat: Zoran Vilotić  April 14, 2020, 22:47:02 ---Poštovani ,
Interesuje me da ima nekih novosti oko podnošenja subvencija po košnici za ovu godinu . pošto je vanredno stanje a može da potroje i do kraja Maja , kako podneti dokumentaciju jer veterinarska stanica koja je zadužena za lokaciju mog pčelinjaka nije iz mog grada.
Unapred Hvala.
Pozdrav,
Zoran

--- Kraj citata ---
http://uap.gov.rs/pocinje-podnosenje-zahteva-za-subvencije-po-kosnici-pcela/
Sutra kreće :)
Zovi veterinara, moraju da ti odrade papire za aktivan nadzor i prijavu stanja za proleće.

Zoran Vilotić:
Miloše ,
Valiko HVALA na informacijama. Je li ti sam posle podnosiš zahtev i da li je komplikovano ?
Pozdrav,
Zoran

Zoran Ristovic:
U objavi na sajtu Ministarstva ... stoji da pocinje prijavljivanje 15.04. a ne pise do kada moze da se prijavi?

Miloš Manojlović:

--- Citat: Zoran Vilotić  April 16, 2020, 21:43:13 ---Miloše ,
Valiko HVALA na informacijama. Je li ti sam posle podnosiš zahtev i da li je komplikovano ?
Pozdrav,
Zoran

--- Kraj citata ---
Samo popunis jednu formu na A4 papiru i posaljes na adresu Uprave za agrarna plaćanja, a moze i elektronski ako imas čitač za lične karte i elektronski potpis na ličnoj karti. Ja sam juče odradio ovo prvo, popunio formu i poslao postom, nemam poverenja u naše sisteme, o digitalnim da ne govorim :)

--- Citat: Zoran Ristovic  April 17, 2020, 08:51:32 ---U objavi na sajtu Ministarstva ... stoji da pocinje prijavljivanje 15.04. a ne pise do kada moze da se prijavi?

--- Kraj citata ---
31. Maj? Kao i prošle godine... Svakako ne treba čekati da počne Maj, što pre to bolje :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju