Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Pčelarske manifestacije i skupovi SPOS-a

XIII Државни пчеларски сајам

(1/1)

Rakovac Goran:Поштоване колеге ,


Подсећам вас да ће се 12- ог и 13 -ог фебруара ( субота и недеља ) ове године на Београдском сајму у хали 2. одржати 13. Државни пчеларски сајам.


Ово је прилика да се обнови пчеларска опрема али још више да се пчелари са разних страна сусретну , упознају , размене искуства и друже. Ранијих година смо приликом ових сусрета организовали и продужено дружење у неком од београдских ресторана о чему сликом и речју сведочи више тема на овом форуму. Сва прилика је да се то понови и ове године уколико буде било добре воље и расположења чланова овог форума.


Предлажем да се сви чланови овог форума који ће сајам посетити окупе у суботу 12. фебруара у ресторану који се налази на самом сајму у 13.сати. Ако постоји интересовања за накнадно дружење било би пожељно да се то овде унапред најави како би се на време резервисала места у неком од ресторана .


Поздрав свима до скорог виђења.

Rakovac Goran:Бројимо ситно , још 3 дана. Долази ли уопште неко ове године на сајам ?

dusan lazic:
Bože, zdravlja... :)

Zoran Ristovic:
Nadam se da cu doci. Vidimo se u 13h. Pozdrav.

Sinisa Mirovic:
Svako kome se pruza prilika da  ide besplatnim prevozom na sajam treba da ode i da sansu koroni u toj guzvi da ga zakaci.Drugacije ne ide .

Navigacija

[0] Indeks poruka

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju