Pčelinji proizvodi > Pčelinji otrov

Lecenje pcelinjim otrovom

<< < (2/2)

dusan lazic:
Ispričaću vam moju priču, iako nema baš nikakvu stručnu potvrdu...
Moja "prija"(tako se kod nas u Sremu oslovljava mati od moje snahe), me svaki put moli:"Nemoj da mi donosiš ni cveće ni kafu, ni viski...uvek kad dolaziš donesi mi pčele!"
Naime, svaki put ja ponesem 5-6 pčela u teglici i pustim da je bocnu, po jedna u nadlaktice, po jedna u ramena i 1-2 u kičmeni deo (treći-četvrti pršljen). Prija mi se kune, da nakon te i još jedne seanse, nestaju (ili bar daleko ublažavaju) nesnosni bolovi - koje inače, trpi. I ne samo to, nakon tog bockanja vraća joj se i kompletno raspoloženje (što nije teško razumeti - nakon prestanka bolova...)


Napominjem, ja ne znam čak ni dijagnozu, pravu, od koje ta žena boluje. To su oni uobičajeni bolovi - mi to često krstimo kao " reuma".

milosav moretic:
 Gos. Lazicu, pa stvarno nema smisla da neznate dijagnozu bolesti rodjene prije. Ne lici mi to na Vas, koliko Vas poznajem sa ovog foruma i nadm se da cete se malo vise potruditi oko roda rodjenog.
 Stupio sam u vezu sa mojim rodjakom veterinarom, mojim malim batom a kako on radi u Nisu rekao mi je samo par podataka: ono sto sam izneo u mom prethodnom postu, samo sto nemora da bude kuk, nego moze i koleno a i skocni zglob i sa progresivnim povecanja broja pcela koje treba da vas ujedaju svakoga dana, negde za 20. dana treba da vas ujede, odnosno treba da pustite da vas ujede, kako je on rekao 108. pcela. To se naravno moze i izracunati. Tu terapiju je dao, kako mi on rece gos. Nijaz Abadjic i sve je lepo izlozeno i prezentovano u knjizi pomenutog gos. koju on ima i koju ce mi dati kada bude prvom prilikom u Sumadiji. Ima on jos literature o terapiji sa pcelinjim otrovom, dace mi je a sve to cu nastojati da ovde iznesem.
Pozdrav iz Sumadije

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju