Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Društva i udruženja pčelara

Novo, sasvim originalno predavanje u Subotici

(1/1)

Zika Stojanovic:
Važno saopštenje: Dana 23.01.2012 sa početkom u 18 časova biće održano jedno originalno, neprepisivačko pčelarsko predavanje od strane kolege Živomira Gujaničića iz Užica. To je čovek koji je jedan deo svoga života proveo u Subotici, radeći kao uspešan novinar u Radio Subotici i u Subotičkim novinama. Tema predavanja je: VLAGA U KOŠNICI I UTICAJ ELEKTROMAGNETNOG ZRAČENJA NA PČELINJA DRUŠTVA!
Poštovane kolege, dođite, čućete mnogo novih, originalnih informacija!

Zika Stojanovic:
Sinoć je bio praznik za pčelare Subotice!
Uvaženi gost iz Užica, nekadašnji subotičanin kolega Živomir Gujaničić plenio je neobičnom pažnjom više od dva sata sva čula subotičkih pčelara.
Nadahnuto, neprepisivački i uglavnom originalno je saopštio našim pčelarima svoja saznanja o problemu vlage u košnici i uticaju elektromagnetnog zračenja.
Bio je očigledno i on malo uzbuđen, jer je deo svoje mladosti proveo u našem gradu!
Putovao je više od 10 sati vozom, ali je još tu, nije lako napustiti Suboticu!
Imenjače i prijatelju, hvala najlepše što nam održa tako divno predavanje!

sirka pavel:
Blago vama Subotičanima!

Puno pozdrava.

Nikola Vucinac:
I posle predavanja upoznavanje forumasa.

Dragan Stantić:
Nikola, hvala za sliku, inače da ne bude zabune, ovaj levo sam ja a desno je Živomir, slika je malo slabijeg kvaliteta jer je rađena mobilnim telefonom a u prirodi smo obojica mnogo lepši. :D :D
Pored obilja podataka koje je izneo Žika, a tiču se veze između pčela i tehnike, moram reći da je na mene delovao, maltene šokantno, podatak nevezan za materiju predavanja, a to je da je Tesla znao za brzine veće od brzine svetlosti. Žikin pristup  je originalan, pun logičkih zaključaka i vredelo ga je slušati, vreme je proletelo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju