Novosti > Novosti

Višestruki nalozi korisnika

(1/5) > >>

admin:
Nakon analize poslatih poruka korisnika Milan Kitić i Vasil Boldoranov ustanovljeno je da potiču sa istih IP adresa.Sve IP adrese su vlasništvo Telekom Srbije iako je Milan Kitić iz Beograda a Vasil Boldoranov iz Skoplja.Po osnovu tačke 1 Pravilnika koja glasi:
"Korisćenje više od jednog naloga kao i postovanje sa tuđeg naloga. U slučaju da imate problema da se ulogujete (zaboravljena šifra, korisničko ime i sl.) obavestiti Administratora ili Urednika o nenamernom duplom nalogu kako bi se jedan poništio. U slučaju kršenja zabrane o otvaranju višestrukih naloga sa ciljem provokacije moderator upućuje zahtev administratoru da obriše te naloge.

Zloupotreba foruma kreiranjem više naloga iz bilo kog razloga se kažnjava udaljavanjem korisnika sa foruma (banovanje)."

oba naloga su banovana.

Forumske opcije nam dozvoljavaju da uporedimo IP adrese svih članova foruma i na osnovu toga zaključimo da li neko ima dupli nalog.

Branko Obranovic:
Korisnik Global Moderator 1 je uklonio temu Slovenski med.

Dali mogu saznati zašto je to urađeno.
Lp Branko

Moderator.1:
Moje poštovanje gospodine Obranoviću,

Dobio sam Vaš mail sa Vašom molbom da temu uklonim.
Tako je i sprovedeno po Vašoj želji.

Izvinjavam se ako nešto nije sprovedeno kako ste Vi želeli, ali stvarno nije bila nikakva druga namera
osim da uradimo kako ste Vi tražili.

S poštovanjem od
GM.1

Branko Obranovic:
To je bila velika greška. Nisam mislio da brišete sve. Samo sam mislio na onu poruku koju sam dvaput poslao.
Ja se izvinjavam.
Lp Branko

Moderator.1:
Moje poštovanje gospodine Branko,

Izvinjavam se zbog greške i nesporazuma. Probaću da se povežem sa Adminom i da povratimo poruke.

S iskrenim poštovanjem od

GM.1

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju